TORNAR

El PP, satisfet pels contenidors soterrats a la plaça de les Tortugues

Van sol·licitar-ho explícitament a l'equip de govern

politica
Dissabte, 6 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Agramunt, regidor del Grup municipal Popular a l´Ajuntament d´Igualada, s´ha mostrat satisfet per la incorporació per part del govern municipal de donar compliment al prec del Partit Popular d´Igualada, en data del passat 9 de setembre de 2009, en el sentit d´incorporar a la nova urbanització de la Plaça Pompeu Fabra la instal·lació dels contenidors de manera soterrada, tant pel que fa referència als de rebuig com als de recollida selectiva.

El regidor popular afegeix que ‘des del nostre grup sempre hem defensat, defensem i defensarem, que en qualsevol actuació de millora urbanística sigui d’un vial, zones verdes, parcs, jardins i/o places es valori la possibilitat de la implantació de contenidors soterrats, per la millora en general que entenem comporten aquest seguit d’actuacions, amb una notable millora de qualitat de l’espai físic a recuperar’.

Les obres de remodelació de la plaça, que començaran aproximadament el 22 de març, han suscitat queixes del grup de CIU per la supressió de places d’aparcament i per falta de consens. Mentrestant, des de l’equip de govern s’ha deixat clar que es va celebrar una participada reunió amb els veïns per exposar-los el projecte en qüestió.


3 Comentaris

m

maria

igualada

6 de març 2010.19:53h

Respondre

I després del POUM tot torna a la normalitat, el PP séntén amb l’entesa la mar de bé, després de perdre mig milió d’euros amb el POUM ara els haurem d’agraïr quatre contenidors... Llegir més soterrats.....Quanta demagògia!!

R

Ramon F.

Igualada

6 de març 2010.16:36h

Respondre

Estic completament d’acord amb el Sr. Agramunt en lo que fa referència als contenidors de manera soterrada, crec que s’haurien d’instal-lar a tota la ciutat, ens estalviariem brutícia i males... Llegir més imatges. Per cert fins ara els únics que hi ha instal-lats a Igualada que jo sàpiga son els del carrer Garcia Fosses i mira que se n’han remodelat de carrers en els últims quatre o cinc anys.
Però tenint en compte que a vostès (els del PP) l’entesa els acostuma a fer més cas que als altres, contesti’m una pregunta: per que no van demanar tambe que es mantinguessin les places d’aparcament a la Plaça Pompeu Fabra?, o es que ja estan d’acord amb treure-les

V

Valenti Biosca Grau

6 de març 2010.11:33h

Respondre

El Sr.Juan Agramunt sabe lo que dice y dice lo que sabe, me alegra se haya atendido su petición, por el bien de la ciudad.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.