TORNAR

Tercera assemblea informativa del govern de Tous

L'Ajuntament fa balanç del 2009 i explica els projectes per a aquest any

politica
Dissabte, 6 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una setantena de veïns de Sant Martí de Tous varen assistir el passat dissabte dia 27 de febrer, a la III Assemblea popular informativa sobre la gestió municipal convocada per l’equip de govern. Al llarg d’hora i mitja l’alcalde, l’equip de govern i els tècnics de la llei de Barris varen explicar les principals accions dutes a terme al llarg de l’any passat, els projectes previstos per l’any 2010 i les actuacions incloses dins del projecte d’intervenció integral del nucli antic de la llei de Barris.

L'assemblea va comptar amb una bona participació

L’alcalde el Sr. David Alquézar va obrir l’acte, agraint la participació i l’assistència del públic a aquesta assemblea i va presentar l’informe de gestió del tercer any de govern. Tot seguit els regidors van realitzar un repàs a les actuacions realitzades al llarg de l’any 2009 i de les previstes pel 2010.

Del treball realitzat i dels projectes per aquest any 2010 que es van anomenar i explicar, entre d’altres van destacar: el Casal d’Avis El Safareig, l’adequació de l’escola Cérvola Blanca, Millores a Vials i Places de Fillol , Compra de Cal Frarés i l’edifici Polivalent Fase 1 com actuacions realitzades i com a previstes aquest 2010: l’adequació de la Piscina Municipal, adequació de Ponts i Camins, adequació Ateneu Municipal, plaques Fotovoltaiques a la Nau Municipal i a l’Ateneu Municipal i l’abastament a Fillol i Masies.

A continuació els tècnics encarregats del projecte de reforma integral del nucli antic van explicar el desenvolupament i les actuacions previstes en aquest projecte. Després d’atendre les diferents qüestions que va plantejar el públic es va repartir un formulari-enquesta amb el qual l’ajuntament vol conèixer l’opinió dels veïns sobre el resultat de les actuacions realitzades i la valoració de les actuacions previstes, així com recollir suggeriments.

Per tal de finalitzar l’acte, el regidor de Cultura i Festes, Pau Mir i el President de l’Associació dels Amics de Sant Martí de Tous, Josep Senserrich, van realitzar la presentació de la celebració de l’any 1050 de Tous (960-2010) i dels actes previstos al llarg de l’any que comptaran amb la col·laboració i coorganització de l’entitat Amics de Tous, van animar a tothom a participar de la commemoració.

Ajuntament de Tous


1 Comentaris

M

Mercè

6 de març 2010.12:06h

Respondre

L’ equip de govern està fent una bona feina i més si ho comparem amb l’ actuació de l’ antic govern de CiU. Felicitats! Salut i endavant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.