TORNAR

Igualada vol compartir vegueria amb Vilafranca i Vilanova

Aymamí diu han d'estar al mateix àmbit, tant si és a la regió 1 com al Penedès

politica
Dijous, 4 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, va ser de visita a Igualada per compartir-hi experiències en l’àmbit de polítiques socials i atenció a la dependència. També es va parlar de vegueries: l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, va manifestar la voluntat d’anar al mateix àmbit que Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, tant si finalment s’inclouen a la regió 1 com si es crea la vegueria penedesenca.

Els alcaldes d'Igualada i Vilafranca

Les paraules de Jordi Aymamí van ser ben acollides per Pere Regull, qui va dir que ‘és fonamental que Igualada vulgui ser al Penedès si finalment es crea la vegueria’. En aquest sentit, va explicar que l’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat una moció per demanar que es reconegui ja aquesta vegueria, ‘que compleix amb tots els requisits que marca la llei’. Regull també va dir que és perfectament compatible que Igualada i Vilafranca comparteixin vegueria, ja que ‘són dos territoris amb interessos diferents, i que es complementen’.

Per la seva banda, l’alcalde igualadí va reiterar la voluntat de col·laboració amb Vilafranca, per exemple, donant suport a la demanda que l’AVE tingui una parada a la ciutat penedesenca, ja que hi passa pel mig. Sobre les vegueries, Aymamí va dir que compareixerà al Parlament quan sigui l’hora ‘per manifestar amb contundència’ aquesta voluntat de voler pertànyer al mateix àmbit en què s’incloguin l’Alt Penedès i el Garraf.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.