TORNAR

El PPC presenta 14 esmenes al Pressupost de la Generalitat de 2010 per a Igualada

politica
Diumenge, 29 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha anunciat que 'el Grup Parlamentari Popular ha presentat un total de 14 esmenes al Pressupost de la Generalitat de Catalunya de l’any 2010 que exigeixen un major compromís de la Generalitat envers a Igualada'. Les esmenes presentades pels populars fan referència a equipaments i espais verds, infraestructures i habitatge, i desenvolupament econòmic.

Imatge d'arxiu de Pere Calbó, portaveu del PP

Entre les esmenes presentades pel PP d'Igualada destaca la demanda perquè el govern català contribueixi al finançament de l’espai de l’antic Hospital Comarcal per tal de destinar-ho a l’atenció de malalts crònics i aguts, així com del nou recinte firal polivalent d’Igualada i al soterrament de les vies dels Ferrocarrils; o bé, a l'adopció dels acords necessaris per tal de modificar la trama urbana d’Igualada amb la finalitat d’autoritzar el desenvolupament del projecte del World Trade Center.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.