TORNAR

El president del Consell Comarcal de l'Anoia, Jordi Parcerisas, visita Castellolí

politica
Dimarts, 3 octubre 2023. 10:15. Redacció AnoiaDiari.

L'alcalde de Castellolí, Joan Serra, va rebre aquest passat divendres, 29 de setembre, la visita del nou president del Consell Comarcal de l'Anoia, Jordi Parcerisas, qui va ser rebut al consistori.

Durant la trobada, Parcerisas i Serra han parlat de la realitat de la comarca i, en especial, de les principals preocupacions del municipi. En aquest sentit, l'alcalde Joan Serra ha posat damunt la taula la necessitat de promoure habitatge social pels joves i la gent més gran del municipi.

Serra també ha exposat la importància del projecte de l'A-2, la promoció econòmica del polígon industrial i la instal·lació del Circuit Parcmotor i el Campus Motor Anoia, el qual es troba ubicat en un terreny de l'Ajuntament de Castellolí i l'equipament és de l'ens comarcal.

El màxim representant del Consell Comarcal també ha signat, durant la trobada, el Llibre d'Honor del municipi. Tant Serra com Parcerisas han qualificat la jornada de "profitosa" i han destacat que servirà per continuar treballant conjuntament perquè Castellolí continuï desenvolupant-se amb aquest rol tan important dins de la comarca de l'Anoia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.