TORNAR

El PSC Anoia presenta 35 esmenes als pressupostos de la Generalitat

Els socialistes anoiencs afirmen que els comptes abandonen de nou l’Anoia, i li continua reduint inversions

politica
Dimecres, 27 novembre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El PSC Anoia ha presentat 35 esmenes als pressupostos de la Generalitat. Afirmen que els comptes 'abandonen de nou l’Anoia, i escontinuen reduint les inversions al territori'.

Algunes de les esmenes busquen anar completant la xarxa viària i ferroviària de la comarca

Així, entre les esmenes presentades destaquen un bloc d’economia on segons afirmen 'es busca ajudar a les diferents iniciatives del territori com és el turisme rural, dinamització del petit comerç, i el recolzament a la política industrial'. Un bloc d’infraestructures que 'busca anar completant la xarxa viària i ferroviària de la comarca, projectes estratègics de futur, com la Ronda Sud, la millora de la B-224 entre Piera i Capellades, l’Eix Transversal Ferroviari entre d’altres'. Un bloc d’educació 'on es volen millorar i suprimir instal·lacions de barracons a Vallbona d’Anoia, Vilanova del Camí, El Bruc, Piera'. Un bloc de salut 'on es buscar que els serveis sanitaris arribin arreu com el CAP de Cabrera i els recursos pels CAPs i l’Hospital d’Igualada'. Un bloc de benestar social 'on es busca garantir serveis socials com el Casal de la Gent Gran, les beques menjador o el transport escolar'. Un bloc de medi ambient 'on es vol continuar els passos de millora dels nostres rius, ja sigui actuant directament en ells com el cas del riu Anoia com promovent les instal·lacions de sanejament d’aigua adients, com a Piera'.

Des del PSC-Anoia s'afirma que continuen 'treballant per situar l’Anoia al debat del Parlament, mentre CiU i ERC utilitzen la goma d’esborrar per fer desaparèixer la comarca'.

Documents adjunts

Les 35 esmenes presentades



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.