TORNAR

El PSC confirma Riba i la marca 'Socialistes d'Igualada'

Volen recuperar l’espai de confluència de l’Entesa

politica
Divendres, 16 gener 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Jordi Riba és oficialment l'alcaldable dels socialistes igualadins, que mantindran la imatge icònica del PSC però que concorreran als comicis amb una marca que vol aglutinar un ampli espectre de l'esquerra: Socialistes d'Igualada

La reunió de l'executiva local del PSC d'ahir al vespre va confirmar les informacions que avançava Anoiadiari fa sis dies. "Socialistes d'Igualada" serà la marca electoral per al 24 de maig i Jordi Riba el número u de la llista. L'actual portaveu del grup municipal del PSC confirma que "amb aquesta marca volem aglutinar un espai d'esquerres més ampli, no cenyit únicament al PSC". Ara, els objectius són completar la llista -amb una vocació transversal similar a la que tenia l'Entesa per Igualada- i elaborar un programa per "oferir una alternativa de govern d'esquerres per Igualada i sumar el màxim nombre de persones possible". 

Riba és el candidat de Socialistes d'Igualada"Socialistes d'Igualada" concorrerà també amb la fórmula Progrés Municipal que han utilitzat marques blanques del PSC i no aparcaria la seva icona als cartells. Entenen les eleccions del 24 de maig en clau municipalista i, en aquest sentit, esperen reunir un sector de l'esquerra molt ampli més enllà dels debats que hi ha a nivell nacional.

Els ecosocialistes, a l'espera

Per la seva banda, Montserrat Mateu, d'ICV-EUiA, l'altre partit que conformava l'Entesa per Igualada, manifesta que "encara estem debatent" quina serà la seva fórmula electoral. La regidora manté que "la presència d'Iniciativa a l'Ajuntament és necessària i important per condicionar el govern". Reafirma que "voldríem articular una confluència d'esquerres, però no hi ha negociacions". Un possible soci, Podem, "està encara articulant-se. No descartem res. El fet és que d'una manera o una altra serem a les eleccions".


4 Comentaris

O

Ona

Igualada

13 d'abril 2015.13:38h

Respondre

La marca de l’anacronisme ranci, diria jo.

J

Josep

Igualada

16 de gener 2015.10:15h

Respondre

Així doncs el PSC no es reinventa. Maquillen el nom i continuen amb les mateixes cares. En aquesta legislatura ja ens han demostrat quina capacitat de fer oposició tenen... No havien de fer un pas... Llegir més valent cap al sobiranisme? almenys això deien en petit comitè... Potser més endavant ja no hi seran a temps perquè perdran tota força i capacitat d’influència. Ara era el moment :(

P

Pepita

16 de gener 2015.08:46h

Respondre

Ni carn ni peix.Ja m imagino 4 anys mes de ”Castellades” amb una rialla que li arribarà el clatell. Insuportable democràticament parlant . Reaccionin.

M

Marc i Cardhu

Les Comes

16 de gener 2015.07:18h

Respondre

No els votrem mai als del PP pero abans de votar al Riba votarem pel DIABLE o els del PP. Per que vegis

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.