TORNAR

El PSC presenta una llista sense sorpreses

Aymamí cedeix el protagonisme al seu equip

politica
Dilluns, 18 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’escorxador va ser l’escenari escollit pels socialistes per presentar la llista de cara les properes eleccions municipals. Jordi Aymamí liderarà un equip de noms coneguts en la que els primers llocs són ocupats per actuals regidors de l’Ajuntament. Els socialistes, que després de 12 anys es presenten sota les seves pròpies sigles i sense el pacte preelectoral de l’Entesa, defineixen la candidatura com una barreja d’experiència i joventut.

Acte de presentació del PSC

Al voltant de 400 persones van acompanyar el candidat socialista en l’acte de presentació que va tenir lloc divendres en el simbòlic edifici de l’escorxador. Jordi Aymamí va cedir el protagonisme de l’acte a l’equip de persones que l’acompanyaran en la cursa electoral i no va intervenir fins al final quan, visiblement emocionat, va definir la llista com ‘un gran equip capaç de garantir una Igualada de colors i progrés’.

Poques cares noves en general, els cinc primers llocs són ocupats per actuals regidors de l’Ajuntament. Jordi Riba, Xavier Figueres, Maria Enrich i Pilar Salat acompanyaran en aquest ordre l’alcaldable socialista. Andreu Boixadé i el jove Joaquim Roca, de només 23 anys, són l'única regeneració en els primers llocs; els seguiran Sílvia Torreblanca, M. Àngels Gabarró , Marta Comas, Carles Cuerva, Daniel Baraldés, Irene Salvadó, Antonia Palomo, Toni Veraguas, Enriqueta Pàmies, M. Jesús Iglesias, Rafa Moya, Pere Pascual i Miquel Martínez. Antoni Pàmies, que tancarà la llista ocupant la simbòlica 21a posició, va comptar amb el reconeixement de l'alcalde per la tasca duta a terme com a regidor d'Urbanisme en una legislatura fortament marcada pel procés del POUM.

Durant les darreres setmanes, el PSC ja ha presentat el programa marc i les propostes en matèria econòmica i social sempre reivindicant l’obra de govern feta al llarg dels anys al capdavant l’Ajuntament d’Igualada. Sovint criticat pel seu personalisme en la campanya, aquesta vegada Aymamí va aconseguir liderar un acte àgil amb intervencions breus i buscant una representació plural amb la barreja d’intervencions de gent del públic i candidats del partit.


5 Comentaris

T

Toni

igualada

24 de juny 2012.14:07h

Respondre

M’agrada Igualada, la meva ciutat, i me l’estimo tal com és.
Moltes gracias
Toni

j

jordi

18 d'abril 2011.23:43h

Respondre

Seria una bona opció NO votar socialista perqué no volen canviar la lley hypotecaria embargar el pis i perseguir que et paguin el credit es indigne una part de responsabilitat te el psoe i pp... Llegir més deixar de votar psoe i pp seria ajudar a les families aquests dos opcions son iguals.

J

Jordi

18 d'abril 2011.16:41h

Respondre

Seguiu lluitant per crear ocupació ! Anims ! Sou els unics amb cara i ulls ! i en aquest cas bigoti !

i

igualadí

18 d'abril 2011.15:33h

Respondre

El mateix equip endogàmic del propi partit, veig que no saben trobar gent realment vàlida.

G

Gerard

Igualada

18 d'abril 2011.13:06h

Respondre

Un acte molt emotiu, endavant i a guanyar!! Igualada segueix necessitant un bon equip amb l’Aymamí al davant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.