TORNAR

El PSC vilanoví registra un altre partit amb el nom 'Socialistes de Vilanova'

El registre es va fer poc abans que sorgís ’Vilanova 365’

politica
Dijous, 19 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

'Socialistes de Vilanova'. No es presentarà a les eleccions amb aquest nom, ni hi concorrerà de cap altra manera que no sigui com a PSC. En tot cas, el PSC de Vilanova del Camí vol defensar la seva marca com a 'socialista' i ha inscrit aquest nom amb registre de partits

La setmana passada l'agrupació del PSC de Vilanova del Camí va inscriure al registre de partits del Ministeri de l'Interior espanyol la formació 'Socialistes de Vilanova del Camí' (SDV). Carles Majoral, president local del partit, ha explicat a Anoiadiari que "no és ni una marca blanca, ni es presentarà a les eleccions del 24 de maig". Majoral, que figura com a president també d'aquesta formació, i els seus companys del PSC -entre els quals es compta l'alcaldable oficial, Noemí Trucharte- compareixeran en breu per explicar el seu projecte de cara al maig. La intenció podria ser "protegir" la marca "socialistes" i que cap altra força de la població la utilitzi. Majoral assegura que el PSC només es presentarà com a tal, sense cap altra marca d'acompanyament.

Carles Majoral, també president del nou partitEl registre es va fer el passat 10 de febrer, poc abans que l'actual alcaldessa Vanesa González, membre del PSC que governa, però que junt als seus regidors té notòries discordàncies amb l'agrupació, anunciés que també concorreria a les eleccions municipals. González va descobrir la que seria la seva marca: 'Vilanova 365', que va ser inscrita oficialment el divendres 13. En declaracions a Anoiadiari, l'alcaldessa i ara alcaldable també per Vilanova 365 explica que "és la primera notícia que en tinc". 

Sobre la creació d'aquest partit mostra la seva sorpresa i aclareix que "no havíem pensat a utilitzar 'socialistes' en el nostre nou projecte. I si l'han creat perquè no els el prenguem després, no haurien d'haver patit". González assegura que "no teníem cap intenció d'emprar una marca així". L'actual cap de govern va donar a conèixer la seva marca electoral fa set dies i aquell dia expressava la seva decepció amb Miquel Iceta per la visita de suport a Noemí Trucharte, la candidata de l'aparell, mentre havia "menystingut" les persones del partit que governen la població.


2 Comentaris

H

Heribert

Igualada

20 de febrer 2015.14:23h

Respondre

Quina vergonya. El que passa a Vilanova amb aquesta gent no passa enlloc.

P

Pep

Anoia

19 de febrer 2015.10:05h

Respondre

O sigui, s’inscriuen com a partit però no pensen actuar com a tal. No hauria d’estar prohibit, això? Quina vergonya de polítics en general, i del PSC-PSOE en particular!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.