TORNAR

CiU ironitza amb els objectius electorals d'Esquerra

L’alcalde se suma a les ’felicitacions’ de Jordi Pont

politica
Dimecres, 18 febrer 2015. 16:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

La campanya pre-electoral ja està en marxa les darreres setmanes a Igualada. Avui, Marc Castells ha comentat que "estem treballant per la ciutat, mentre d'altres es reparteixen regidories" en referència implícita a Esquerra

Després de quatre anys de coexistència i col·laboració, CiU i Esquerra d'Igualada han mantigut els darrers dies les primeres friccions en públic des de fa molt temps. Primer va ser Jordi Pont que va respondre al candidat republicà Josep Maria Palau. Palau, alcaldable el mes de maig, va fixar-se l'objectiu de guanyar les eleccions. Aquestes paraules van ocasionar la rèplica del convergent Jordi Pont, regidor d'Urbanisme i Mobilitat, que a Ràdio Igualada va afirmar "si Esquerra ha de ser la primera força política d'Igualada, no puc fer més que felicitar-los". Marc Castells, l'alcalde, ha apuntat avui, mentre valorava la resposta al núvol tòxic i explicava els canvis que s'introduiran per reordenar l'espai de la Masuca, que "alguns ja s'estan repartint les regidories", en una crítica implícita a moviments que haurien fet persones de la llista d'Esquerra.

El batlle igualadí, en una imatge d'arxiuEl tercer tinent d'alcalde, el republicà Torras, va criticar obertament l'alcalde en unes declaracions sobre la resposta al núvol tòxic. Ara, Marc Castells, respon que "mai criticaré un company de govern" i manté que el govern estarà unit durant els propers mesos fins que es succeeixin els comicis. Amb tot, ha reblat les paraules de Jordi Pont i ha tirat d'ironia en "felicitar-los pels seus resultats" en referència a la candidatura que presenta Esquerra per al proper 24 de maig.


3 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

19 de febrer 2015.12:06h

Respondre

És ben cert Sr. Castells que fàcil és dir que els altres ho fan tot malament quan no fem i un borrall d’autocrítica. Per cert Sr. Climent, només faltaria que cobres de dos llocs. No recorda el... Llegir més ridícul que va fer el Sr. Castell a un programa de TV3 quan va explicar el seu sou. Per altra part algú li sap algun ofici al Sr. Castell que no sigui el de polític?

J

Jordi

19 de febrer 2015.10:53h

Respondre

CiU treballa per la ciutat? O bé cobra de la ciutat? Quina barra que tenen de dir això!
Jo com a ciutadà d’Igualada em sento molt enganyat per aquest govern, espero que la gent no els voti!... Llegir més Ens han omplert de mentides pensant que som tontos, i Només tenen feina a col·locar els seus! Tant de bo esquerra guanyi o faci alguna cohalisió que pugui destronar aquesta gent que només ha demostrat incompetència! igualada mereix algo millor! Cada dia és mes trista i pobre, la rambla fa llàstima, un munt de botigues tancades! L’Alcaldet només va a les inauguracions perquè si anés a les clàusules no donaria coll!

C

Climent

Santa Margarida de Montbui

19 de febrer 2015.11:56h

Sr. Jordi, vostè no es deu passejar per la ciutat per veure tot es que s’ha fet i d’esta fent per la ciutat. Respecte a cobrar, tinc entès que el Sr. Castells cobra de la Diputació, no del... Llegir més Ajuntament. Pel que fa a botigues tancades, que vol que li digui, només faltaria ara, que les administracions locals es tinguessis de preocupar de si les botigues van be, de si guanyen o no diners, de si es gestionen correctament, de so obren de si tanquen. Es una activitat privada i tot-hom penso que fa el que pot.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.