TORNAR

Raül Parramon presenta el seu equip a Vallbona

CiU confia en seguir sent un actor decisiu a la vila

politica
Divendres, 8 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actual alcalde de Vallbona d'Anoia, Raül Parramon, segueix com a cap de llista de CiU. Els membres de la candidatura que l'acompanyen han estat presentats en un acte amb la presència dels diputats Maria Senserrich i Joan Recasens

Raül Parramon torna a repetir com a cap de llista de la formació de Convergència i Unió de Vallbona i ha presentat la seva candidatura en un acte on hi ha participat la resta de membres de la seva llista, juntament amb els diputats del Parlament, Maria Senserrich i Joan Recasens que també li han volgut donar suport. Durant l'acte, Parramon ha presentat els membres que conformen la candidatura: Josep Peña, Pere Massagué, Pere Claver, Imma Sabi, Josep Manel Serrano, Ramon Pruneda, Garnik Ohanyan, Luis Miguel Martin i Josep Giménez, i ha dibuixat els principals eixos de l'acció de govern que vol encapçalar si és reelegit.

Una gran part de la intervenció de l'equip de CiU ha girat al voltant d'anar desgranant la tasca que s'ha realitzat en aquest últim mandat. Parramon ha destacat que malgrat el context de crisi econòmica s'ha "tirat endavant l'execució de les obres del carrer Sant Bartomeu i del carrer Nou i les obres del dispensari i l'Ajuntament Vell". Una altra fita que ha subratllat són les obres del col·lector de clavegueram de Vallbonica al Carol fins la depuradora per completar la xarxa municipal.

El candidat a de CiU també s'ha referit a que, tot i comptar amb menys recursos a causa de la crisi, s'han fet "moltes actuacions gràcies a la bona entesa amb la resta de les administracions i el treball de tot el municipi". Per exemple, Parramon ha afirmat que s'ha resolt "la situació urbanística enquistada del polígon del Carol", s'ha trobat la fórmula per resoldre les obres de Vallbonica, i "s'ha planificat el futur de la zona esportiva i docent, solucionant el camí que ha de seguir el POUM per tal de donar la millor resposta a l'avenç del Pla Urbanístic i a les necessitats reals del municipi". Ha reivindicat altres actuacions com el manteniment i l'adequació de molts edificis municipals com l'escola, la llar d'infants, l'Ajuntament, l'escorxador; així com la millora de vials, parcs i espais urbans. Parramon creu que el seu equip és una "opció de futur" per continuar amb el progrés de Vallbona".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.