TORNAR

La regidora vinculada a Unió entra al govern dels Hostalets

Se suma a la coalició que formen PSC i MCH

politica
Dijous, 10 novembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Durant el passat ple extraordinari del 27 d'octubre, es va confirmar la incorporació de Natividad Escala (CiU) a l'equip de govern, on dirigirà les regidories de Governació i Salut. El cartipàs hostaletenc suma un seté membre per al govern.

Natividad Escala és regidora a l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola i representant de l'antiga coalició Convergència i Unió (CiU). Va accedir al càrrec com a cap de llista després de les passades eleccions municipals de maig de 2015 i, durant el darrer any, ha format part del grup de l'oposició. Ara, s'incorpora al govern, ja format pels grups del PSC i MCH. S'ha promogut l'ampliació dels membres de govern amb l'objectiu de treballar amb més transversalitat i assumir les aportacions de la nova membre.

El ple hostaletenc, en aquest mandat 2015-2019L'entrada a l'equip de govern de la regidora Natividad Escala implica la modificació parcial del cartipàs municipal. Daniel Vendrell seguirà amb l'alcaldia, Jaume Trias, es manté com a primer tinent d'alcalde, amb atribucions en Hisenda, Urbanitzacions i Cultura; Marta Casas, segona tinent, porta Benestar social, Gent Gran i CRIP; el tercer tinent d'alcalde és Pere Sarrà, amb les carpetesd'Urbanisme, obres i serveis; Carme Zaragoza , Joventut, Turisme i Educació; Jordi Ramas, regidor de Medi ambient i Recursos humans., i l'esmentada Natividad Escala, Governació i Salut.

Escala és una de les figures d'Unió Democràtica de Catalunya a la comarca que no va participar de l'escissió del partit el juliol del 2015. Actualment, és una de les poques regidores que manté la militància. Durant la campanya de les municipals, de fet, va rebre el recolzament explícit de Josep Antoni Duran i Lleida en la seva única visita a la comarca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.