TORNAR

Teo Romero perd la majoria i Ara Montbui és primera força votada

Amb un 100% escrutat, Jesús Miguel Juárez i Ara Montbui guanyadors en vots

politica
Diumenge, 26 maig 2019. 23:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Teo Romero perd la majoria absoluta a Montbui i el PSC quedaria fora de l'alcaldia per primer cop en 32 anys. La candidatura d'Ara Montbui, primera en vots.

Festa a Ara MontbuiCanvi històric a Montbui. Ara Montbui, que reuneix Veïns amb Veu i els Comuns, a més de persones de diversos col·lectius i entitats de la societat civil, ha estat la primera força en vots. La candidatura que encapçala Jesús Miguel Juárez tindria sis regidors, amb un 43,03% de vots. El PSC de Teo Romero es quedaria amb sis regidors també, un 40,55% de vots. Per últim, ERC manté l'actual regidor, amb el 10,71% de vots.

Ara, tot queda pendent de l'escenari post-electoral i els pactes. Ara Montbui, per governar, dependria de tenir el suport a la investidura o en coalició d'Isabel Guerrero, la regidora republicana. De fet, a dins la candidatura d'Ara Montbui hi ha membres de Veïns amb Veu, ICV-EUiA i fins i tot ex regidors d'ERC, cas de Jordi Bòria.


1 Comentaris

P

Pau

Montbui

27 de maig 2019.12:12h

Respondre

Crec que després de tants anys de reconèixer el municipi de Montbui pel nombre d’imputacions judicials del batlle del PSC -que fins i tot va ser inhabilitat judicialment per extralimitar se en... Llegir més les seves atribucions-, finalment els contribuents han reaccionat enviant a l’oposició a aquest personatge, si ERC actua amb responsabilitat.
Una merescuda patada al cul del PSOE per permetre durant tant de temps que es presentin corruptes i imputats per representar municipis de gent treballadora i honesta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.