TORNAR

Salvador Illa visita Vilanova del Camí i Piera

El secretari del PSC i el cap d’oposició del Parlament de Catalunya ”crida a mobilitzar el vot útil pel PSC”

politica
Dimarts, 18 juliol 2023. 15:36. Redacció AnoiaDiari.

Salvador Illa ha visitat Vilanova del Camí i Piera en el marc de la campanya del PSC. El primer secretari del PSC i cap de l'oposició del Parlament de Catalunya ha fet "una crida a omplir les urnes de vots socialistes a les eleccions generals d'aquest diumenge 23 de juliol".

Salvador Illa ha remarcat: "Faig una crida a una mobilització massiva a tot Catalunya. Nosaltres podem frenar i frenarem la dreta. Si Catalunya s'expressa amb rotunditat aquest diumenge 23 de juliol, la dreta no governarà Espanya. Els catalans tenim dret a la convivència".

Illa ha iniciat el recorregut per la comarca a Vilanova amb l'alcaldessa Noemí Trucharte acompanyat del diputat Jordi Riba i el candidat anoienc a la llista del PSC per Barcelona, el regidor de l'Ajuntament d'Òdena Oriol Almirón. Tot seguit, Salvador Illa s'ha traslladat a Piera on l'ha rebut l'alcaldessa Carme González i ha participat en una trobada amb els regidors i regidores socialistes de la comarca i un centenar de militants i simpatitzants.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.