TORNAR

Sitges, Vilanova, Vilafranca i Igualada es reuneixen per forjar aliances estratègiques

Els quatre ajuntaments es citen a Sitges per treballar projectes de cohesió territorial en l’àmbit europeu

politica
Divendres, 23 maig 2014. 03:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sitges ha estat l’escenari de la primera trobada amb els responsables municipals dels Ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Sitges. La reunió, celebrada aquest dimarts, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns.

Els representants dels ajuntaments de Sitges, Vilanova, Vilafranca i Igualada, en una foto de família de la trobada

La trobada també ha comptat amb la participació de Jordi Mas, regidor de Competitivitat i Ocupació de Sitges; Ariadna Llorens, regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de Vilanova i la Geltrú; Aureli Ruiz, regidor d’Hisenda, Recursos Humans, Informàtica i Estadística, Oficina d'Atenció Ciutadana, Compres i Contractació, i Relacions Internacionals de Vilafranca del Penedès; Joan Manel Montjolt, regidor de Promoció Econòmica, Seguretat Ciutadana, Governació, Mobilitat i Ensenyament de Vilafranca del Penedès; i Àngels Chacon, tinent alcalde de Dinamització Econòmica d’Igualada.

Aquest ha estat un primer intercanvi d’opinions sobre projectes territorials, de cohesió social i econòmics centrats en l’àmbit europeu. La voluntat dels màxims responsables dels Ajuntaments representants del Garraf, l’Alt Penedès i l’Anoia és que aquesta sigui la primera d’un seguit de sessions de treball que s’aniran celebrant als municipis participants. En aquest sentit, tots els participants han coincidit en què el futur del desenvolupament econòmic del territori, especialment en aquells projectes que tinguin a veure amb el context europeu, passen pel treball conjunt de tots els municipis com a referent únic de desenvolupament. Després de la primera trobada es preveu que altres municipis formin part de les futures sessions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.