TORNAR

Socialistes d'Igualada acusa ERC de fer "ús partidista" dels barris

Els progressistes assenyalen que els republicans es valen de les associacions de veïns per finalitats polítiques

politica
Dimarts, 2 febrer 2016. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal de Socialistes d'Igualada ha obert foc contra Esquerra i acusa  la formació que encapçala Josep Maria Palau d'un ús interessat de les entitats veïnals en la seva oposició a l'Ajuntament. Apunten que es va fer a través d'una moció "impossible de complir"

Socialistes d'Igualada ha denunciat que ERC "utilitza políticament les associacions de veïns dels diferents barris de la ciutat". Asseguren que "amb l'excusa  que els presenten un pressupost, els republicans fan servir les entitats per interessos partidistes en lloc de treballar realment per millorar la qualitat dels barris d'Igualada". El grup socialista lamenta el paper d' ERC i acusa els republicans que en l'últim ple es va enfrontar a veïns de dos barris d'Igualada en el que consideren "una greu manca d'ètica política i un flac favor a la convivència a la ciutat, ja que la divisió no portarà enlloc".

Jordi Riba, portaveu socialista a IgualadaSegons el grup socialista, es va plantejar el debat a partir d'una moció no resolutiva que demanava més inversió als barris i els socialistes expliquen que "cal recordar que una moció no resolutiva és impossible de complir. Ho fa per pur tacticisme electoral i rèdit mediàtic sense importar-li si allò serveix perquè s'apliqui o no?". Ataquen  ERC i afirmen que "la campanya electoral ja ha passat" i que "fugi del populisme a l'hora de fer creure el que no és als membres de les associacions de veïns d'Igualada".

Davant d'això, els socialistes han destacat que el seu grup "va aconseguir una partida de 170.000 euros per invertir en obres als diferents barris d'Igualada durant aquest any 2016 fruit de l'acord a què van arribar amb el govern de CiU" i ho contraposen  que "ERC no va aconseguir introduir cap de les seves propostes al pressupost, per la qual cosa li demanen que sigui conscient d'aquesta realitat i esperi  que tant el govern de CiU com Socialistes d'Igualada pacti amb les entitats dels diferents barris a quines obres es destinen aquests diners i després ho jutgi, si cal". Entre d'altres retrets, el grup socialista emplaça  ERC "que deixi de banda la demagògia, la utilització política de les associacions de veïns, l'enfrontament entre barris i les lliçons d'obres als barris, ja que quan han governat la ciutat no ho han demostrat".


4 Comentaris

a

aaqualata

11 de març 2016.04:34h

Respondre

El que porta, fa anys, fent ERC a Igualada i Comarca es de vergonya aliena. Algú ho havia de dir.

G

Gisela

Igualada

2 de febrer 2016.17:09h

Respondre

Per fi algú diu el que molts pensem.,. És carronyer l’us que ERC esta fent de les associacions de veins.

I

Igualadí

Igualada

2 de febrer 2016.16:54h

Respondre

Collons!
Com si el PSC no hagués fet us partidista dels barris de Fàtima i Montserrat

j

josep

2 de febrer 2016.12:57h

Respondre

I també podem afegir, a mes a mes del us partidistes dels barris, , de les manipulacions, dels sentiments, de les persones, de les institucions, dels mitjans de comunicació, de la veritat, en fi,... Llegir més ens manipulant tan com poden !!!!
Els populismes, avui dia, son uns dels perills mes grans que tenim!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.