TORNAR

Esquerra insisteix al govern per un mínim de 585.000 euros d'inversions als barris d'Igualada

La demanda és en base a la classificació de la capital en 13 districtes diferenciats

politica
Dimecres, 13 gener 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal d'Esquerra ha reclamat en un comunicat que l'Ajuntament d'Igualada revisi la seva política als barris. Els republicans proposen -a partir de la divisió en 13 barris que van indicar en campanya- que hi hagi un mínim d'uns 585.000 euros d'inversió per a cada una d'aquestes unitats.

La política d'inversió als barris d'Igualada torna a ser posada sobre la taula per ERC. El grup demana que s'atengui la demanda de la regidora Carolina Telechea al darrer ple, quan va argumentar que "en coherència amb la nostra proposta de pressupost alternatiu, insistim  que es destinin un mínim de 585.000 euros anuals en millores als 13 barris de la ciutat. Això significaria una inversió mitjana de 45.000 euros anuals, és a dir 180.000 al llarg dels quatre anys de mandat, a cadascun dels nostres barris".

La regidora Telechea, a la seu d'ERC IgualadaLa regidora republicana va exposar en concret "una necessitat de millora concreta del barri del Set Camins, però a tots els barris hi ha molt a fer, i ho anirem plantejant en futurs plens". Una de les reivindicacions del barri del Set Camins, amb el recolzament de la seva Associació de Veïns, és, entre d'altres, l'arranjament de la plaça del carrer de Copons, respecte la qual Telechea va afirmar "és una necessitat per la qual lluiten des de fa temps els seus veïns i respecte la qual  deixo constància lliurant al secretari municipal les 46 signatures que ens han fet arribar els veïns de la zona".

Des d'ERC es demana a l'equip de govern que comprometi en els pressupostos municipals un mínim de 180.000 euros per a inversions de millora a cada barri, durant el conjunt dels quatre anys del mandat municipal, i que, aleshores, a partir d'aquí, siguin les associacions de veïns les que facin la proposta per decidir a què es destinen aquest recursos, debatent-ho en uns nous Consell de Barri, en els quals  puguin participar tots els veïns que ho vulguin, prèvia inscripció, amb veu i vot. 

 


2 Comentaris

j

josep mª verges prat

Igualada

13 de gener 2016.09:06h

Respondre

Y caldria insistir que ja es molt minim, especialment per uns barris determinats com Set Camins x exemple, deixats de la ma de Deu.
Gracies, bona feina!

j

joan

13 de gener 2016.20:04h

Tots el patriotes, com tu, sempre tirant cap a casa!
Que et sembla, si et passegis per el B Montserrat, Barri Sant Crist Barri Fatima, Carrers del rec?
Això si, aquest barris, no son... Llegir més de la teva zona ”adoctrinada”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.