TORNAR

Senserrich afirma que "si hi havia converses amb la CUP és perquè no es dubtava del candidat"

La diputada de Junts pel Sí ataca l’esquerra independentista pel rebuig a Mas

politica
Dissabte, 9 gener 2016. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

L'acord és "quasi impossible" i Maria Senserrich, de filiació convergent, ha atacat durament  la CUP per desestimar l'opció d'Artur Mas com a president. Al·lega que Antonio Baños "ha plegat perquè no estava d'acord  que s'imposés el 'no' a Mas".

A diferència de les declaracions d'Alba Vergés, Maria Senserrich apunta contra la CUP amb duresa pel 'no' a la investidura de Mas i no contempla cap altra opció que pogués trobar-se aquestes darreres hores. La diputada igualadina acusa els cupaires "d'haver-se enrocat en una sola cosa" i que "si les converses s'han seguit i allargat tots aquests mesos ha estat perquè no es dubtava del candidat" (Mas). "Havíem fet moltes coses, com la declaració de ruptura, moltes propostes, però només teníem una condició, que no es toqués la presidència d'Artur Mas" assegura.

Senserrich nega que fos una opció que Neus Munté fos presidenta i Artur Mas conseller en cap: "per què hem de cedir en això?. Hem de ser incoherents nosaltres perquè ells ho siguin? Volen frenar el que Mas representa, volen excloure  Mas i tot el que significa, les classes mitjanes del país, volen apartar tot aquest sector de la societat. Teníem un text de 60 pàgines on es reflectien les condicions de l'acord, però a diferència de nosaltres que incloem tothom, ells volien excloure".

Tot i que no hi hagi cap acord, la convergent assegura que "aplicarem el pla de xoc social mentre hi hagi govern en funcions". Esmenta també la renúncia d'Antonio Baños i l' esgrimeix contra la CUP: "els plega el seu número u de la llista perquè no volia la imposició de vetar Artur Mas". 


4 Comentaris

p

pep

22 de gener 2016.11:50h

Respondre

Sovint és millor no obrir la boca, i passar per ximple , que obrir-la i dissipar els dubtes , POCA BROMA SRA SENSERRICH!!!!!!!

j

juan

14 de gener 2016.19:09h

Respondre

Sra Senserrich, y del actual ”president”, no se dudaba? Solo pregunto?

antena3.com | Madrid | Actualizado el 14/01/2016 a las 17:39 horas

Según datos que obran en poder de Antena 3... Llegir més Noticias, Carles Puigdemont recibió subvenciones por valor de 500.000 euros, incluso, cuando ya era diputado del entonces partido gobernante en Cataluña, Convergencia i Unió.

Catalonia Today nació como como un periódico en inglés para difundir la cultura catalana, es hoy una web con tan pocas visitas que apenas es posible medir su audiencia. La publicación, correa de transmisión de las tesis independentistas, ha tenido varios consejeros.

Pero entre ellos destaca uno: Carles Puigdemont, que además fue su consejero delegado, su máximo responsable durante 7 años. Durante todo ese tiempo, Puigdemont no tuvo ningún reparo en recibir dinero público desde la Generalitat mientras ocupaba un escaño de CiU en el Parlament.

Antena 3 Noticias ha tenido acceso a todas las subvenciones cobradas por su empresa. Nada más nacer y a pesar de la escasa tirada de la publicación, el gobierno catalán inyecta dos subvenciones de 30.000 euros.

Llama la atención que en 2006, año en el que el ahora president consigue su escaño, se triplica la partida, recibiendo casi 100.000 euros para hacer dos suplementos económicos.

Son subvenciones directas, sin contar la publicidad institucional. En total, el Gobierno catalán concedió casi medio millón de euros de dinero público al periódico de un cargo público, el entonces diputado de CiU y hoy president.

Marcela Topor, esposa del nuevo presidente catalán, sigue dirigiendo hoy esta publicación proindependentista. Ella es la editora, realiza entrevistas en un perfecto inglés y escribe columnas de opinión en las que acusa al Gobierno de España de atacar los derechos de los catalanes.

m

maria

15 de gener 2016.08:31h

Juan:
Tot esta podrit, molts bones paraules, moltes caretes ”candides”, pro Convergencia esta PODRIDA!!!!!!

j

josep

igualada

9 de gener 2016.10:42h

Respondre

Sra.Senserrich, no entenc com heu pogut passar tots aquet mesos comversan i fen pactes amb la CUP una organitzacio anti-tot , jo cuan vaig sentir unes declaracions de ?’Ana Gabriela despres de les... Llegir més eleccions amb baig possar les mans al cap, vaig veure que amb aquesta gent sempra tindriem problemas, els independentistes no ens fan por unes altres eleccions al contrari encare surtirem mes en força ,no podem deixarse doblegar per diputats

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.