TORNAR

Maria Senserrich: "És gravíssim voler comptar quants Mossos són independentistes"

La parlamentària igualadina esclata contra les filtracions del govern espanyol

politica
Dimarts, 10 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Indignada, Maria Senserrich, diputada de Junts pel Sí -és l'altra igualadina de la llista, junt a Alba Vergés- critica les intencions del govern espanyol que s'haurien filtrat al diari El Mundo. Destaca que "el bàndol unionista només va a destruir".

La jornada intensa al Parlament aquest dilluns es va dividir entre la votació de la resolució de l'inici del procés, al matí, i el discurs d'investidura d'Artur Mas, a la tarda. En declaracions a Anoiadiari, Maria Senserrich, una de les diputades de Junts pel Sí, atacava amb duresa les intencions del govern de Madrid que s'haurien filtrat al diari El Mundo. Es parlava d'executar l'ofegament financer a la Generalitat "amb el tall de la liquidesa" i, segons els informes d'Interior, prendre el control dels Mossos, ja que "sólo 300 de los 17.000 'mossos' son independentistas" (sic). Al respecte, Senserrich comenta que "és gravíssim haver fet aquests comptes dels Mossos, és molt greu". La diputada, d'afiliació convergent, promet fermesa i respon també a l'amenaça financera: "ja estem pràcticament intervinguts. Si hem arribat fins aquí és precisament per l'ofec financer que pateix Catalunya".

El rerafons és la possible aplicació de l'article 155 de la constitució de 1978, que suspendria el règim autonòmic. Senserrich manifesta que "tot és en clau electoral. En cap moment ningú del govern espanyol ha parlat amb Junts pel Sí, que vam guanyar les eleccions". Afegeix que "utilitzen la justícia com a arma política per anar en contra de les urnes, quan ho podrien fer per defensar drets socials". 

La igualadina lamenta també l'ambient de la sessió del matí, amb "unes forces que volem construir i fer les coses i els altres que només cerquen l'escenificació i la bronca, hi ha hagut moments molt baixos". En aquest sentit, indica que "hem tirat endavant un dels punts, que en casos com Catalunya Sí que es Pot s'ha revelat que no hi havia acord unànime per votar 'no'". 

La investidura de Mas

En el cas de la proposta per investir Mas, sobre el vot de la CUP que "ja ha dit per activa i per passiva que no el farà president, ens deixa en una situació incòmoda, perquè és l'únic candidat". També que "és desconsiderat que posin altres noms sobre la taula, més quan a Mas han estat d'acord a votar-lo com a president 1.600.000 persones".


7 Comentaris

L

La cara molt sovint no es "el espejo del alma"

13 de novembre 2015.18:00h

Respondre

Hi ha algunes -floretes- que tenen la sort, de que quan acabi el seu ” modus vivendi ” , sempre es podran dedicar a ser delegades de ” Avon llama a su puerta”, o arribat el cas a fer-se... Llegir més assessora de Herbalife.
Amb aquestes careta, de qui no ha tancat cap plat, tenen la vida assegurada.

j

juan

12 de novembre 2015.19:57h

Respondre

Menos callar ante el avance de mediocres y más mostrar coraje ante la conjura de los necios !

r

ramon

Vilafranca

12 de novembre 2015.17:40h

Respondre

LA VANGUARDIA AVUI!
”La Fiscalía Anticorrupción ha dado por finalizada la investigación del caso de las ITV, en que el exdiputado de CDC Oriol Pujol está acusado de favorecer a empresarios de... Llegir més su entorno a cambio de comisiones ilegales, pendiente ahora de que la magistrada instructora envíe la causa a juicio.”

Espero que els ”amigos del alma ” del presumpta corrupte, el Sr Oriol Pujol, parlo de el Rull i el Turull, i que juntament amb vostè i el nostre estimat alcalde de la ”vara”, assisteixin al judici popular contra Oriol Pujol i com ”no pot ser de una altre manera”, entre parents, li facin costat. ( El Rull i el Turull, ja en tenen practica)
Sra Senserrich, lo que si que es GRAVÍSSIM , es que el partit, al que vostè representa, estigui esquitxat fins, els ulls, de corrupció., i vostè ens vulgui donar lliçons de moralitat.! ( si Catalunya esta intervinguda,financerament, digui també que Catalunya ha estat robada durant 30 anys,per la seva ”famiglia politica”

LA CIUTADANIA, ENVERS SEMBLA A VEGADES CURT-ETS, AL FINAL SEMPRE DEIXANT AL CÍNICS AL LLOC QUE ELSI PERTANY.

a

albert

11 de novembre 2015.17:23h

Respondre

Sra Sensarrich, quan diu ”És gravíssim voler comptar quants Mossos són independentistes”, no creu vostè, que es molt pitjor i fastigós, en dividir als catalans entre bons i dolents.
Estem... Llegir més fars de cínics, i populistes de fireta. ( Tot sigui per la pela, veritat, Srta Bar...bi Senserrich ?)

m

maria

igualada

12 de novembre 2015.22:54h

Ufffffffff cuanta bilis no heu de menjar tan picant !!

m

maria

11 de novembre 2015.12:03h

Respondre

Sra Maria Senserisch, sigui seria per una vegada, menys paraules i mes fets, es te de acabar de viure de manipular a la gent de bona fe, vostes, son els culpables, de la nula credibilitat, de la... Llegir més política catalana , vostè que forma part de un partit, t, que lo unic que ha sapigut fer , i per cert mol be, es robar a tot un poble.
No se si Espanya ens roba, pro lo que si que tinc cla, que els meus , ”els que tinc mes a prop”, ena han ”xoriceat”, durant 30 anys, i vostè forma part de aquesta ”chusma”.
REPETEIXO I VOSTÈ FORMA PART DE AQUESTA COLLA DE LLADRES, APROFITATS, QUE VIUEN DE MANIPULAR ELS SENTIMENTS , PER CER MOLT NOBLES, DE TOT UN POBLE
Per favor calli, vostè no te ni tindrà mai mes credibilitat, Sra Senserrics. Vostes ens estan venen de posar la guineu a cuidar al galliner. PATÈTIC Sra SENSERRISCS
VOSTÈ NO TE CAP DRET A DONAR-NOS CONSELLS, VOSTÈ NO TE CAP CREDIBILITAT!!!!!!!VOSTE FORMA PART DE AQUESTE ”FAMIGLIA”, NO SE SI PER PASIVA O ACTIVA, PRO VOSTÈ TAMBÉ I FORMA PART.
VERGONYA !!!!!!

M

Marià

Igualada

10 de novembre 2015.09:47h

Respondre

Per començar podríem dir que sempre es més fàcil veure els defectes dels altres que els nostres i molt més fàcil criticar que fer autocrítica.
El “Mas” qui cony es el Mas, la mà dreta de... Llegir més la família imputada pel cas de corrupció més abusiu de Catalunya i el fill polític de la mateixa associació.
Aquell que ocupant el càrrec més rellevant del seu pare polític i de la política durant tants anys no sen adonava del funcionament mafiós del seu entorn paternal.
Podem explicar-me com espot posar al davant del govern de la generalitat a una persona tant “despistada, incrèdula etc. etc. etc”
Una persona que trenca el partit més important i representatiu (CiU) de Catalunya per crear el seu propi partit “ELL MATEIX”, aquell que no va tenir el que ha de tenir per ser cap de llista pro si per ser el cap del govern o JO o DINGU, pro que sa pensat aquet, que vol ser com el seu pare polític “jo i nomes jo” o també amenaçarà en tirar de les branques per fer caure tots els nius.
Que cony a fet durant cinc anys per la comarca de l’Anoia, la zona més castigada per l’atur, quin currículum polític pot presentar d’inversions industrials, econòmiques, obra publica, etc. a la nostra comarca i a la resta de Catalunya, ostres “jo no pensava que la culpa de tot es de Madrid, si de Madrid on estant aquells que ens fan la punyeta i que el seu pare polític i ell mateix han donat suport durant 30 anys.
I no parlem del malbaratament dels diners públics i del espoli econòmic per mitja dels impostos autonòmics, ja que la generalitat es la inventora dels impostos autonòmics del estat espanyol.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.