TORNAR

Sumem per Piera i Esquerra Republicana de Piera governaran a la vila

Per primera vegada ”hi haurà un govern municipal amb una àmplia representació femenina de dos terços”

politica
Dimecres, 14 juny 2023. 14:07. Redacció AnoiaDiari.

Sumem per Piera i Esquerra Republicana de Piera, les dues primeres forces, han signat un pacte de govern per aquest mandat 2023-2027. Per primera vegada “hi haurà un govern municipal amb una àmplia representació femenina de dos terços”. 

“De la mateixa manera, els i les vilatanes han donat suport, amb els seus vots, al programa que presentaven ambdues forces, amb polítiques progressistes, i que tenen el mateix objectiu: sumar esforços per fer de Piera un millor lloc on viure”.

L’equip de govern ha arribat a l’acord que la candidata de Sumem per Piera, Carme González Anjaumà, exerceixi l’alcaldia de Piera durant els quatre anys, i cadascun dels membres de l’equip assumeixi la responsabilitat i compromís de les regidories i dedicacions corresponents.

Aquest dissabte 17 de juny es durà a terme el ple d’investidura i Sumem per Piera i Esquerra Republicana de Piera formaran govern per aquest mandat. Posteriorment, les dues forces explicaran com s’organitzaran com a equip de govern, quines àrees existiran i quins representants assumirà cada regidoria, així com quin serà el Pla d’Actuació Municipal que presenten les dues forces que governaran Piera.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.