TORNAR

Sumem per Masquefa i Esquerra Masquefa signen un acord pel govern del municipi

El govern haurà de treballar amb una estructura de governança compartida, amb quatre àrees de responsabilitat i vint regidories repartides de manera igual i amb l’alcaldia compartida

politica
Dimecres, 14 juny 2023. 13:47. Redacció AnoiaDiari.

Sumem per Masquefa, encapçalat per Daniel Gutiérrez, i Esquerra Masquefa, dirigit per Roger Vázquez, han signat un acord per al govern de l'Ajuntament de Masquefa. En les darreres eleccions celebrades el dia 28 de maig, els dos partits van esdevenir la segona i la tercera força respectivament, sense aconseguir en cap dels dos casos la majoria absoluta.

L'acord "té per objectiu dotar Masquefa d'un nou govern fort, estable i eficient per a la construcció conjunta d'un projecte de futur, que ha d'apostar per nous models de governança, plantejar una nova organització política i tècnica de l'administració i explorar noves mirades per afrontar els reptes presents i futurs de Masquefa".

El govern que sorgirà de l'aplicació de l'acord "haurà de treballar amb una estructura de governança compartida, que es formalitzarà amb quatre àrees de responsabilitat i vint regidories repartides de manera igual entre les dues formacions i amb l'alcaldia compartida entre els caps de llista de Sumem per Masquefa i Esquerra Masquefa".

D'aquesta manera, el republicà Roger Vázquez serà alcalde de Masquefa des del 17 de juny de 2023 fins al 31 de desembre de 2024 i el socialista Daniel Gutiérrez, des de l'1 de gener de 2025 fins al 23 de maig de 2027.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.