TORNAR

Teo Romero declina la seva presència al Parlament

No substituirà a Rocío Martínez-Sampere

politica
Divendres, 19 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Malgrat que per ordre de llista segons els resultats de les autonòmiques de novembre de 2012, l'alcalde de Montbui podia ser diputat al Parlament -després de la renúncia de Rocío Martínez-Sampere-, Romero ha decidit no assumir el càrrec. Afirma que es vol centrar únicament en Montbui

No hi haurà quart diputat anoienc al Parlament. Teo Romero decidia aquest dijous declinar l'opció de ser diputat, per bé que era el següent representant del PSC a la llista que li pertocava un escó amb la renúncia de Rocío Martínez-Sampere. En un escrit a les xarxes socials, l'alcalde de Montbui, responsabilitat que ostenta des de 1995, apunta que "després de consultar-ho amb els companys i la familia he decidit renunciar a l'acta de diputat per dedicar-me a la renovada responsabilitat d'alcalde del meu municipi".

Romero, en una intervenció aquest febrerRomero justifica aquesta decisió tot ressaltant que el mandat com a alcalde, que és el sisè ja, "acaba de començar" i després del gran recolzament rebut "la meva prioritat és Montbui i els seus ciutadans". Promet "dedicació exclusiva a l'organització i en la planificació del mandat". Era "una oportunitat" que agraeix, però la desestima. El montbuienc estava ubicat en el número 22 de la llista del PSC que va encapçalar Pere Navarro fa dos anys i mig. 

 


10 Comentaris

J

JJ

montbui

20 de juny 2015.12:05h

Respondre

L’Iceta i cia no el volen veure ni en pintura. Tal com estan els socialistes, posar un diputat que està imputat pel tema del Japó, les ONG’s i les suposades compres de vasos de sake a clubs... Llegir més nocturns carregats a l’ONG....
Es un populista: no i ha diners per invertir en el Montxic, però si 40k per gastar-se en Carlos Baute. Qüestió de prioritats diuen...

S

Salvador.

Montbui.

19 de juny 2015.18:59h

Respondre

Jo la veritat no se de que es queixen. Fa 20 anys el municipi era Mont-barranc.

V

Vurrufakis

Igualada

19 de juny 2015.14:04h

Respondre

S’ha de reconèixer que el Teo els té ben posats. A Montbui fa i desfà com i quan vol. En un moment de lideratges febles, aquest personatge se sap vendre com ningú.

L

La Solana

Montbui

19 de juny 2015.11:57h

Respondre

I què me’n dieu dels 500.000€ gastats en la compra de la Yeguada Negra? Quant temps més es podria haver mantingut oberta la llar d’infants amb aquests diners? A més, a la Yeguada, el dia que... Llegir més s’hi vulgui fer alguna cosa, s’haurà de construir de nou perquè està que cau (quin cost tindrà?)

E

Elena

Sta Margarida de Montbui

19 de juny 2015.10:29h

Respondre

Comentem en aquest medi ja que alguns que diuen ser la Veu no permeten comentaris... típic de la CASTA. Pel que veiem es tenen molt clars des de l’ajuntament de Montbui els costos que generen els... Llegir més infants de la Montxic i s’escuden en aquests per fer un tancament polític d’una llar d’infants... Com és que no ensenyen els números del que costa anar als Cinemes MontAgora per usuari? Ni quants usuaris són de fora? ...això no té importància oi? Com tampoc en té que en el dit MontAgora s’hagi fet una sala per a 440 persones SENSE SUBVENCIONS COSTANT 500.000€ MIG MILIÓ D’EUROS! Per una sala que la gran part del temps està tancada... VINGA VA! Parlar de fer demagògia quan és ell com alcalde el primer que ho fa! Si encara li queda ètica, dimiteixi

J

Joanma

=ada

19 de juny 2015.10:11h

Respondre

No va al parlament perquè el Sr. Miquel Iceta no el deixa.

M

Maria Ll.

Igualada

19 de juny 2015.10:05h

Respondre

Penso que el Sr. Romero encara esta imputat per alguna d’aquelles causes que te degut al seu pas per Cooperació. Per tant no crec que sigui una decisió personal sinó de partit ja que com... Llegir més quedaria el PSC-PSOE si ara poses a un imputat com a diputat i al final tots seria solament per 3 mesos, o sigui que millor no cal fer-se malveure.

M

Montse

Montbui

19 de juny 2015.09:48h

Respondre

Ens comuniquen que vosté tanca l’escola bressol
En un altre mitja digital voste diu: ”No es pot defensar irresponsablement mantenir sí o sí un servei al preu que sigui, ”
Li pregunto
QUE... Llegir més FARÀ ARA AMB EL MONTAQUA? I ELS CINEMES?

M

Montbuienca

Santa Margarida de Montbui

19 de juny 2015.08:12h

Respondre

No va al Parlament perquè està massa ocupat tancant Llars d’Infants.

S

Senyor Jo

19 de juny 2015.03:13h

Respondre

No va al Parlament perquè en David li ensenyaria massa sandàlies. Fora la Màfia

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.