TORNAR

La renúncia de Martínez-Sampere obriria la porta del Parlament a Teo Romero

Va anar a la llista de Pere Navarro a les autonòmiques del 2012

politica
Dimecres, 17 juny 2015. 21:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La diputada socialista Rocío Martínez-Sampere donava ahir a conèixer la seva renúncia a l'acta de diputada al Parlament. L'adéu de la jove fa que el seu substitut passi a ser el número 22 de la llista per Barcelona el 2012, el montbuienc Teo Romero.

Quan queda poc més de tres mesos per les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre, l'Anoia podria tenir un quart diputat a la Ciutadella. A Pere Calbó, Maria Senserrich i Alba Vergès s'hi uniria Teo Romero, actual alcalde de Montbui i que anava en el número 22 a la llista dels socialistes per les autonòmiques del 2012. El seguit de renúncies que hi ha hagut a les files dels progressistes, en degoteig, fan que ara, la renúncia de la diputada Rocío Martínez-Sampere impliqui que és el torn de Teo Romero, la següent persona de la llista de la demarcació de Barcelona després de David Pérez, el darrer que havia entrat.

Romero podria ser diputatNo és clar, però, que l'alcalde montbuienc assumeixi el càrrec. A pocs mesos de les eleccions i tot just havent encetat un nou període com a batlle, en la seva cinquena reelecció, queda per veure si la direcció dels socialistes accepta l'entrada de Romero al Parlament i -sobretot- si ho assumeix l'anoienc. Els mitjans van publicar el passat hivern que Miquel Iceta i el seu nucli dur no volien que Romero repetís com alcalde, tot i que no es va confirmar i al final va tornar a encapçalar la llista. En les pròximes hores es decidirà si finalment entra al Parlament.

L'arribada de Romero al Parlament hauria estat fruit, si es produeix, d'un seguit de renúncies i abandonaments per la situació interna del PSC. El 2012 només van entrar per la demarcació de Barcelona 14 diputats, però l'adéu de molts d'ells -vuit- ha implicat que el llindar es desplaci més amunt. En alguns casos, per corrupció, com Daniel Fernández, que va deixar l'acta fa uns mesos al número 21, David Pérez, el darrer en assumir. Romero és el següent de la llista. La no resolució del cas del Fons Català de Cooperació, pel que està imputat, podria ser un altre handicap per ser diputat.


2 Comentaris

P

Pau

Montbui

18 de juny 2015.10:24h

Respondre

El PSC de Montilla només vol gent amb el currículum de malversació de fons públics que té aquest personatge. Encara el farà aforat i tot !!!

- Ha estat inhabilitat judicialment per... Llegir més excedir-se en les seves atribucions reiteradament.
- Ha estat imputat al cas ”MERCURI”.
- Està sent investigat per un delicte urbanístic cas ”RIVISA”.
- Està imputat per malversació de fons públics pel cas ”Fons de Cooperació Català”.
- Esta implicat al cas ”EMARSA” malversació de fons públics i complicitat amb un empresari buscat per la Interpol...
- Denunciat per irregularitats a la Junta Electoral en aquestes eleccions municipals, ho podeu llegir a través d’aquest link...

http://jlontiveros.blogspot.com.es/2015/05/carta-abierta-al-alcalde-de-montbui.html?m=1

VISCA LA JUSTÍCIA I LA DEMOCRÀCIA D’AQUEST PAÍS !!!

P

Pol

Santa Margarida de Montbui

17 de juny 2015.22:58h

Respondre

Apaga y vámonos

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.