TORNAR

Teo Romero és nomenat assessor a la Diputació de Barcelona

L'alcalde de Montbui va ser el president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic

politica
Dilluns, 8 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Diputació de Barcelona va fer pública la relació d'assessors de grups polítics i els càrrecs de confiança del president. Entre els 33 assessors hi ha Teo Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui i ex-president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic a la institució catalana. Romero, junt amb els altres 32, va ser nomenat com assessor de grups polítics del grup 6 del personal eventual d'assessorament especial. Tots aquests càrrecs signifiquen una retribució mensual de més de 3.500 euros, amb una dedicació que no és exclusiva.

Teo Romero

L'alcalde de Montbui en una imatge d'arxiu

L'alcade de Santa Margarida de Montbui reuneix així el càrrec de batlle del consistori -ho és des del 1995-, el d'assessor de grups polítics a la Diputació de Barcelona i la presidència de diverses federacions, com el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat.

Després d'haver estat el president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació, en l'actualitat Romero ostenta uns quatre càrrecs diferents.

El també expresident de l'Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE) i de CESCA formarà part, una vegada més, de la plantilla de 4.000 empleats públics de la Diputació de Barcelona, que té 700 milions d'euros de pressupost.


46 Comentaris

U

UN DEL BARRI

SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

16 d'agost 2011.16:12h

Respondre

Amics, Montbui que te una piscina d’estiu perfecte, un complexe esportiu Mont Aqua increïble, un bolebart o com es digui molt bonic, un Ajuntament ple de treballadors, plans de treball... Llegir més subvencionats, policia contenta, projectes engrescadors, escola de musica, riu Anoia net....Perqué ens queixem, si vivim en el millor barri de Catalunya. Peró en l’actualitat. D’aquí uns anys tindrem lo següent, un alcalde ric (MMMD), una població que seguirà primera en aturats, un complexe esportiu abandonat (no es podrà mantenir), una escola de musica sense acabar, una zona industrial ideal per fer botellon o follar a les nits (ja que estarà abandonada), i...... si algu veu el futur proper (2 anys) que ens animi, de moment , Sr. Romero MMMD, cada mes, Sr. Leno, al atur i de vacances a todo tren, Sr. Palacios, o més conegut per Sr. Sant Mauro o Sr. Liante, tambè de vacances i a cobrar d’on pugui i cal continuar?, Això es el nostre barri.

O

Observador compromes

Conca d'Odena

16 d'agost 2011.12:23h

Respondre

Desconcerta veure tanta enveja i desinformacio. Com tothom hauria de saber, nomes es pot cobrar un sou de l’administracio publica i aquest es el que cobrara com a Assessor, pot ser, amb... Llegir més l’experiencia acumulada es logic que pogui aportar com ha fet en la seva trajectoria. Pot ser els que van de indignats democrates haurien de respectar el vot majoritari, desls que mes del seu partit, dels seus veins que si el coneixen. Pot ser fins i tot alguns d’aquests critics de Montbui es van presentar a les darreres eleccions i les van perdre i afegeixen ”el no saber perdre” als seus comentaris. La noticia a mes es tendenciossa ja que apunta la resta de carrecs sense dir que no tenen cap mena de remuneracio com els referents a la cooperacio internacional o la presidencia del CESCA que li van demanar tots els partits de la comarca i els sindicats i empresaris. Alguns posan en dubte la seva formacio academica i no han volgut mirar al curriculum, tambe public com el sou, que es llicenciat en dret, master en gestio a l’administracio, en ciencia política, etc. Un politic dels que continua formantse. A mes, com que hi vaig coincidir a l’institut, se que te uns dels millors expedients academics de la comarca.
Que gent aixi s’hagi quedat aquí hauria de ser un motiu d’orgull, que treballin pel seu municipi i per la seva comarca gracies al vot majoritari i reiterat dels seus veins hauria de ser, com a minim, respectat. Posem tots els sous a la llum publica pero sobretot el Treball que es realitza i aquest en el cas del Teo ningú amb dos dits de front el possa en dubte. Teo, hi ha una dita que diu: ”si et critiquen es perque t’envejen, si t’envejen es perque volen ser com tu, si volen ser com tu es perque t’admiren”. Simplement continua amb la teva feina, ho necessitem.

H

Harsh Velvet

Barraquetes

16 d'agost 2011.01:55h

Respondre

No sigueu durs amb el senyor Romero. Per ell és molt dolorós haver estat a promoció econòmica i que el seu municipi continui al capdavant de l’atur a Catalunya. Al menys els aturats podran anar... Llegir més a la piscina a l’hivern (l’abonament de matí acostuma a ser més barat, no sé si és el cas) amb el nou complex MONT-AQUA. A més, l’atur de Sant Maure en realitat és atur d’Igualada, i el d’Igualada és per culpa de la globalització. Teo, no et preocupis, no és culpa teva, tu no has pogut fer-hi res.

A vegades ni el seu carisma, ni la seva capacitat de comunicar amb la gent, ni els seus profunds coneixements del teixit productiu català, ni la seva aguda capacitat d’anàlisi, ni la seva imaginació i creativitat, ni el seu profund sentit de justícia social son suficients per generar activitat econòmica, ocupació i riquesa.

D’altra banda, hem d’acceptar que un(s) sou(s) digne(s) és una justa compensació per qui lluita pel poble amb transparència, dedicació, qualitat, esperit de servei, eficàcia i resultats tangibles.

Tres hurres. L’enhorabona, Catalunya.

m

montbui

montbui

15 d'agost 2011.18:36h

Respondre

lo que cal fer es treure tants carrecs, no pot ser que tinguem ajuntaments, consell comarcals, diputacio provincials, generalitat de catalunja i el gober central, no penseu que podriem treure al... Llegir més menys els consells comarcals i la diputacio, perque en tots aquets organismes estan sempre els mateixos, cobran de l´ajuntament, del consell i de la diputacio, realment es un xollo la politica

i

igualadina

13 d'agost 2011.18:12h

Respondre

Emprenyat: El fet de que el Sr. Romero guanyi dos sous per dos càrrecs, no que crec que doni dret a altres persones a treballar en ”negre” i cobrar un subsidi. ”Cree el ladron que todos son de... Llegir més su misma condición”.
El que fan aquests espavilats és perjudicar als honrats que no tenen feina i realment necesiten ajuda.

P

Pau

Igualada

13 d'agost 2011.14:00h

Respondre

Emprenyat, alguns no fan feinetes, sinó que treballen tota la jornada laboral en l’economia submergida i, fins i tot, alguns d’altres cobren el PIRMI mentre viuen a fora del país.
Les ajudes... Llegir més per qui les necessiti realment i no il·limitades en el temps. Si em surt més a compte cobrar una ajuda que treballar de manera legal ...
Com sempre paguen justos per pecadadors. És el PIRMI català el nou PER andalús ?

E

Emprenyat

13 d'agost 2011.00:27h

Respondre

I ara persegueixen als pobres que cobren un PIRMI (426 Euros al mes) i fan algunes feinetes a l’economia submergida. Quins pebrots!!!!

J

Julia

Amb més atur de Catalunya

11 d'agost 2011.14:23h

Respondre

El nostre Alcalde és la persona menys indicada per a parlar d’humiltat en el govern d’aquesta legislatura. Aquest senyor no té ni idea de qué és HUMILTAT. Qui no es capaç de renunciar a... Llegir més enrequir-se dels pressupostos públics que no ens parli de ser humilts. Millor que calli. Segur que és legal poder cobrar per dedicació no exclusiva, però a la vegada és IMMORAL, quan a Montbui bona part de la població té dificultats per a menjar. Senyor Alcalde: passi pel carrer del Pont i comprovi la gent que va a recogir els aliments del banc d’aliments.
D’altra banda, penso que hi ha molta gent a l’atur que mereix oportunitats i que segurament estan tant o més formades que polítics que obstenten molts càrrecs. Alguna cosa s’hauria de fer per canviar la Llei d’incomptabilitats vigent.

i

igualadí

11 d'agost 2011.12:34h

Respondre

Em sembla que en Teo és més amic dels representants de CIU Igualada que dels del PSC Igualada, ”curiós”.

F

FAIG

Igualada

11 d'agost 2011.09:40h

Respondre

Bona tarda Francesc, hem fet pinya tots els ajuntaments de la comarca a fi d’aprofitar millor el mandat del Sr. Romero a la diputació?, crec que cadascú anat per lliure i principalment el nostre,... Llegir més el d’Igualada. He llegit tots els comentaris i he trobat que només preocupa que cobrarà i els titulitis que té el Sr. Romero. L’atur no ens la solucionaran els de fora, l’hem de solucionar nosaltres i, hem de fer costat a aquells representants polítics que tenen càrrecs als ens importants (ara el Sr. Castells) D’altra banda tampoc hem de deixar perdre les subvencions per manca de projectes con fa poc ha passat. Els polítics han de saber plorar per demanar subvencions i els ciutadans generar idees amb l’objecte de aprofitar-les.

g

garrote vil

11 d'agost 2011.09:34h

Respondre

Creo que si estan dando algún cargo político a Teo Romero será que ha demostrado que lo merece. Recueden que el actual presidente Mas prometió contar con los más válidos.
Se podrian aplicar el... Llegir més cuento, los actuales representantes del gobierno municipal de Igualada( que al igual que Zapatero estan gobernando más para castigar al anterior consistorio, que por sus méritos)
El equipo de CIU,(tenientes de alcalde, concejales y alguna concejala que se cree la más listilla de la clase) están desautorizando al actual alcalde, durante sus vacaciones, con una series de pueriles argumentos que no son creibles para nadie.El tiempo les va a poner en su sitio.
Al menos el Sr. Romero ha demostrado tener las cosas muy claras y el apoyo incondicional de todos. Enhorabuena.

F

Francesc

Igualada

10 d'agost 2011.14:14h

Respondre

Bon dia FAIG. Jo no comento només del Sr. Romero, comento a tota la classe política del país. Si el qué fan és legal, a callar i pagar, si no, el qué dèia al jutjat i punt. Si vols parlar... Llegir més d’atur cap problema, tota la comarca tenim l’honor de esser la primera de Catalunya en index d’atur. Només una coseta, et recordo que el Sr. Romero en la passada legislatura era el diputat de l’àrea de promoció económica a la Diputació de Barcelona. Sempre es pot criticar, és gratis, peró també es pot dir la quantitat de coses que s’amaguen, el problema és qué aquestes no interesen que sutin a la llum pública, no fos cas que es perdés alguna subvenció. Bon dia.

F

FAIG

Igualada

10 d'agost 2011.09:39h

Respondre

Dir el que surt publicat al BOPB i comentar-ho crec que ni és demagògia ni ignorància, ignorància i demagògia és només parlar d’un polític simplement per pertànyer a un partit polític... Llegir més determinat. Estic d’acord amb tu tenim el que ens hem buscat. Perquè sempre que algú fa una critica busquem la manera de desqualificar-la?. Parlem de l’atur no solo de Montbui sinó de tota la comarca, algú s’ha fet la reflexió de l’economia submergida?. El % d’aturats de la comarca seria tant elevat?

F

Francesc

Igualada

9 d'agost 2011.19:23h

Respondre

Lleguin tots els comentaris em crec el perqué el pais està així. Odi, odi i més odi, ignorància i més ignorància, crítiques d’uns als altres, tu més qué ell i mentres tan ningú fa... Llegir més absolutament res de bó pel poble. Ningú és capaç d’entendre la realitad de la situació actual?. En lloc de parlar, fen demagógia barata, perqué ningú no s’han va al jutjat a denunciar-ho?. Aixó, no, donar la cara, no. Qué fàcil és la crítica barata. Mentres tan el poble calla i paga i ells ( que son llestos ) van a la seva. No tenim el que ens mereixem, tenim el que ens em buscat. Si no val la pena ni està ”indignat”, la realitad és, mentres nosaltres ens posem a baixar d’un ruc, ”ells” van a cavall. Bon vespre.

G

Glòria

9 d'agost 2011.16:45h

Respondre

Crec que si el Sr. Teo te un doble càrrec es perquè pot ser beneficiós per a Catalunya; pot aportar idees per reactivar L’Activitat laboral i així crear llocs de treball a curt plaç. Així ho... Llegir més espero i ho desitjo pel be de tots. tots sabem que L’Anoia te molt atur i menys perspectives que altres Comarques. El que si crec que ha de fer el Sr.Teo si no ho ha fet ja, és renunciar a un dels dos sous. Des de que va començar aquest tems tan especial i angustios per algunes persones, tots em reduït el sou, alguns fins el 50 %.
A reveure.

P

Pau

9 d'agost 2011.13:18h

Respondre

Potser el problema no és seu, què cal dir de tots aquells qui el voten ?
Tenim el que ens mereixem.

X

Xavi

Montbui

9 d'agost 2011.13:02h

Respondre

Visc(a) Montbui, la ciutat amb el rècord d’atur de Catalunya ! Sort que el nostre alcalde no està a l’atur i té un molt bon sou.

F

FAIG

Igualada

9 d'agost 2011.12:33h

Respondre

Yo tambien alucino, nada más se ataca al Sr. Romero.
Igdinado Montbui, no somos sus jefes les votamos para que sean nuestros jefes durante 4 años. Si el sigue obteniendo mayoria absoluta en... Llegir més Montbui es porque a la gran mayoria del Pueblo de Montbui les parece un buen jefe.

F

FAIG

Igualda

9 d'agost 2011.12:24h

Respondre

No és qüestió d’atacar a ningú sinó de dir les coses amb més transparència.
Vice-president = 6.921€ mes, President Delegat = 5.967€ mes, Diputat Delegat = 5.967€ mes.
Crec que caldria... Llegir més deixar de parlar dels titulitis que té cadascú i valorar més la feina que han fet.
Crec que és important que la comarca tingui més d’un representant a la Diputació. És la Diputació la que ha de garantir els serveis als ajuntaments petits i a aquells que no poden donar els serveis mínims que els ciutadans necessiten. També caldria saber que només es pot cobrar un sou de l’administració pública.

I

Indignado

Montbui

9 d'agost 2011.11:24h

Respondre

Acabo de leer los 26 comentarios y alucino....Donde esta el Sr. Teo, como es que no dice nada al respecto? Supongo que se le cae la cara de verguenza. Tener el triste honor de ser el alcalde de la... Llegir més población con mas paro de Catalunya, donde muchos de sus ciudadanos apenas viven con 400 euros al mes y él a llenar la bolsa.¿No deberia al menos renunciar a su sueldo de alcalde que le supone como minimo mas de 3000 euros al mes? Exijo que este buen hombre de la cara y que al menos nos de una explicación y que no olvide de que somos sus jefes, ya que sus sueldos los pagamos entre todos.

J

Joan

Igualada

9 d'agost 2011.10:58h

Respondre

Per favor! No ataquem al Sr. Romero; sempre ha esta un progresista, per tant deixem-lo que progresi

F

FAIG

Igualada

9 d'agost 2011.09:34h

Respondre

I que teniu a dir del- II.Im. Sr. Marc Castell Berzosa, Diputat Delegat d’Educació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Diputació de Barcelona i Alcalde d’Igualada. Quin sou... Llegir més cobrarà? Tindrà dedicació exclusiva a on? Quins estudiïs té? I perquè no parlem del II.Im Sr. Alberto Fernández Díaz Vicepresident primer I President Delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona I Regidor de l’Ajuntament de Barcelona. Quin sou dels tres cobrarà? Quins estudiïs tè? on tindrà la dedicació exclusiva?.

A

Al...lucinat indignat

Igualada

9 d'agost 2011.09:16h

Respondre

I el senyor Marc Castells i el sr. Pere Calbó? Tampoc es queden curts veritat?. Una proposta, si cobren d’una administració superior sous IMPORTANTS, perquè no renuncien al sou de... Llegir més l’Ajuntament? D’aquesta manera, si més no, ajudarien a equilibrar els números vermells dels ajuntaments!!

C

Cesc

Igualada

9 d'agost 2011.01:02h

Respondre

És lamentable i vergonyós com ens van escanyant econòmicament i democràticament. I van rient, mentre la gent del poble deixem que aquests fets vergonyosos i lamentables es vagin succeint al... Llegir més nostre voltant. Fins quan serem una massa estúpida preocupada en temes banals? Quant de temps apartem la mirada a la corrupció i al robatori amb total impunitat dels nostres imposts?
Em fa llàstima i em preocupa com acabarà tanta misèria humana.

B

Bàrbara

IGUALADA

8 d'agost 2011.21:12h

Respondre

Com és que avui dia hi ha tantes contradiccions? com és possible que no li caigui la cara de vergonya a més d’un? com és possible que es permeti que cobri aquestes quantitats de diners i que... Llegir més entre tots paguem? on s’ha de firmar? i que es pot fer per què no passi? i encara alguna persona es qüestiona els fets dels ”INDIGNATS”.SI US PLAU QUE ALGU RECTIFIQUI AQUESTS FETS.

M

Marcel

Sant Genís

8 d'agost 2011.20:52h

Respondre

I heus ací com els socialistes deixaren de ser socialistes, però d’això ja fa molt temps.

M

Magí

Igualada

8 d'agost 2011.20:41h

Respondre

Vivim a la molt deprimida comarca de l’ Anoia, i noticies com aquesta t’ acaben de ”deprimir” del tot.33 assessors, amb dedicació no exclusiva a la Diputació de Barcelona a 3500 euros per... Llegir més barba, és per quedar totalment bocabadat.Amb els que governaven abans, amb els que governan ara, i amb els que governaran en un futur la situació de vergonya col.lectiva és constant i crec que definitiva.
Qui ho sol.lucionarà i posarà un pèl de seny?
COMENÇO A PENSAR QUE NINGÚ.

a

agusti

igualada

8 d'agost 2011.19:30h

Respondre

Igualadí, em sembla que a Igualada n’hi ha amb els mateixos o menys estudis i cobrant si fa no fa. ( ajuntament - diputació,... )

J

Josep

8 d'agost 2011.17:03h

Respondre

Qui es porta bé amb el partit i no molesta als qui manen és ben remunerat.

P

Pau

Conca d'Òdena

8 d'agost 2011.15:28h

Respondre

Si que viu bé l’”amic” dels socialistes igualadins. Que n’aprenguin, o no.

J

Josep

8 d'agost 2011.13:20h

Respondre

Aquells qyue són crítics amb la direcció dels seus partits són menystinguts i apartats; en canvi, els llepaculs que fan seguidisme ...

i

igualadí

8 d'agost 2011.13:12h

Respondre

Quins estudis té el Sr.Teo Romero per cobrar més de 6000 euros/mes ?

E

Ester Vich

Igualada

8 d'agost 2011.12:41h

Respondre

Increïble i vergonyós!! Ja n’hi ha prou!!!!!

r

ricard d.

igd.

8 d'agost 2011.12:05h

Respondre

Ens hem tornat bojos!... que no se’n adonant encara que estem en greu periode crisis?. Escandalós i vergonyós... i si ens neguem a pagar els impostos per aquestes carrec innecessaris que... Llegir més passaria?. Així no n’hi ha mai prou, La mamella ja no dona.Indignats teniu raó!!

D

David P

Montbui

8 d'agost 2011.11:45h

Respondre

la solución es fácil , votar a otro partido

m

miquel

igualada

8 d'agost 2011.11:06h

Respondre

Cada dia una de nova, això és al.lucinat/alucinante!!!!!el meu avi em deia que mentre hi hagi rucs anirem a cavall.

P

Pep Itu

igualada city

8 d'agost 2011.10:38h

Respondre

Algú em pot dir de què serveix actualment la Diputació i els consells comarcals? No creieu que ens ho podeiem estalviar perfectament i repartir les ridícules compentències que tenen entre la... Llegir més Generalitat i els ajuntaments?

Ja n’hi ha prou! si calen fer retallades, que considero que són necessàries, no puc entendre que afectin primer a les urgències i CAPs que a organismes ineficients! I desprès diuen que no hi han raons per estar indignats... jo diria més aviat cabrejat! No hi ha dret!

S

Sendo

IGD

8 d'agost 2011.10:13h

Respondre

Felicito efusivament al senyor Romero per ser un dels més llestos de la comarca.

D

David

Vilanova del Camí

8 d'agost 2011.10:03h

Respondre

Perdó, però no ho entenc. Estem parlant d’un càrrec nou que abans no existia? 3500 EUR per dedicació no exclusíva? Un complement que no està malament, força més que algunes feines sí... Llegir més exclusives. Em costa de creure la necessitat d’aquesta mena d’assessories i més aviat veig canvis de cromos.....i si m’erro, que algú m’ho expliqui. Difinitivament, tant de bo m’equivoqui i hi hagi alguna raó per aquests nomenaments.

V

Victor

Igualada

8 d'agost 2011.09:43h

Respondre

Pastís per tots i més indignats

I

Isaac

Montbui

8 d'agost 2011.09:20h

Respondre

Els nostres polítics tenen uns sous 5 o 6 vegades per sobre de la mitjana de la població, no ho trobo just ni èticament correcte. Si sumem el sou a la diputació més el de l’alcaldia en Teo... Llegir més Romero cobra mensualment més de 6.000€. No tindríem que permetre això...

J

Josep (Indignat)

Igualada

8 d'agost 2011.08:18h

Respondre

Aquestes noticies fan que cada vegada mes no pogui creure en la politica ni en els politics.

Com pot ser que en una epoca de forta crisis, de retallades per totes parts, sobretot en Sanitat, ara... Llegir més resulta que la generalitat te una despesa en CARRECS DE CONFIANÇA, de un total de 1.386.000 euros. ( 3.500 x 12 x 33 pernones )

Import que es reparteixen, per fer una feina de consultors sense dedicacio exclusiva, nomes 33 perones ( 42.000 euros per cap ),

INDIGNAT.

I

Igualadi

Igualada

8 d'agost 2011.08:00h

Respondre

Com sempre els càrrecs públics dels socialistes a l’Anoia els acumula el Teo Romero, moltes felicitats!!

l

lacocadeigualada

igualada

8 d'agost 2011.07:30h

Respondre

Sr. Teo. Es el mes espabilat de la comarca.Els teus colegues, son uns aprenents..Quand sigui grand volsdria esser com tu. Felicitats.

J

Jorge

Montbui

8 d'agost 2011.07:29h

Respondre

Quin fàstic!

T

Toni

Igualada

8 d'agost 2011.07:10h

Respondre

On m’he d’anar a apuntar per assessorar la Diputació?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.