TORNAR

El Partit Popular culpa l'Ajuntament de renunciar als ajuts del Servei d’Ocupació

Pere Calbó demana que es donin explicacions als ciutadans pel retorn de les subvencions

politica
Dimarts, 2 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Segons va manifestar el portaveu del Partit Popular, Pere Calbó, l’Ajuntament d’Igualada, com entitat promotora del Pacte Territorial de l’Anoia, ha de renunciar a un total de 2.882,68 euros. Aquests diners són una part dels ajuts que el Servei d’Ocupació de Catalunya havia concedit al Consell Comarcal de l’Anoia (2.578,10 euros) i a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui (304,58) per realitzar programes en l’àmbit del desenvolupament econòmic. Per aquest motiu, el PPC considera 'inadmissible' que en l'actual situació econòmica 's'hagin de renunciar a subvencions en l’àmbit de la promoció econòmica'.

Pere Calbó en una imatge d'arxiu

Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, va fer públic que l’Ajuntament d’Igualada, com entitat promotora del Pacte Territorial de l’Anoia, ha renunciat a 2.882,68 euros que corresponien a una part dels ajuts que el Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat havia atorgat per projectes de desenvolupament econòmic.

El regidor va declarar que 'en concret aquest import corresponen a projectes de dos entitats que formen part del Pacte Territorial de l’Anoia. Per una banda, es renuncia a 2.578,10 euros que corresponen a actuacions que tenia que desenvolupar el Consell Comarcal de l’Anoia. I, per l’altra, a 304,58 de projectes que desenvolupava l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui'.

Pere Calbó va posar de manifest que 'és inexplicable que, en el marc d’aquesta greu crisi que estem patint es retornin gairabé 3.000 euros de projectes no executats en l’àmbit de la promoció econòmica'. El regidor popular va demanar 'a l’anterior president del Consell Comarcal que doni explicacions als ciutadans per aquest retorn'.


13 Comentaris

P

Pere P

Igualada

4 d'agost 2011.08:09h

Respondre

Sr. Calbó, seria millor que s’assabenti be de les coses abans de fer atacs injustificats i falsos. El tenia per una persona més sèria...

t

txema

igualada

3 d'agost 2011.22:26h

Respondre

senyor calbó

agafi vacances, agafi aire, carregui energía
que al setembre li caldrà per tirar del carro, fent costat a la ciutat, ajudant al govern i a tots plegats que hem de sumar i no... Llegir més dividir,centrant on cal i no a perifèrics, l´energia on cal, va fer costat a pressupostos desmesurats i ara ens caldrà molt de sentit comú i fer pinya tots plegats per no fer llenya¡

x

xavi

igualada

3 d'agost 2011.14:19h

Respondre

Algú hem pot dir quin cost administratiu a tingut que ens concedicin aquesta quantitat ??? Val la pena tenir tants funcionaris per concedir aquestes quantitats ridicules, crec que realment si parem... Llegir més a pensar.ho es de pena

I

Igualadi

Igualada

3 d'agost 2011.12:39h

Respondre

Gerard, tu erre que erre, penso que l’altre dia va quedar clar en una informació que també va aparèixer a Anoia Diari que segons l’informe del secretari de l’ajuntament, els socialistes... Llegir més feien trampa al no sumar els sous dels càrrecs de confiança que van tenir els quatre anys passats. Això es així encara que tu no ho vulguis veure, i a més te’n diré un altre, si tens a mans la Veu de l’Anoia que es a on va aparèixer la informació que va donar el Sr. Riba, suma les xifres que dona aquest senyor i mira si hi ha inclòs el sou que va cobrar l’antiga regidora d’esports Sra. Sílvia Torreblanca.

Per altre banda i tornant al tema d’avui, a vegades una subvenció porta com a condició tenir tu mateix de fer també una despesa important, no se es o no el cas, però no sempre que et donen una subvenció val la pena aprofitar-la, s’ha de veurà també el que tu has d’aportar i desprès decidir. El Sr. Calbo es molt espavilat, si fas perquè fas i si no fas perquè no fas i la veritat durant els últims anys ell ha fet molt, ha votat sempre a favor de l’Entesa i mireu com estem

m

mireia

igualada

3 d'agost 2011.09:04h

Respondre

A ràdio igualada diuen que són diners d’una subvenció que l’entesa va rebre pero no van acabar les feines que havien de fer amb aquests diners. Per això ara es torna una part. l’antic... Llegir més govern i els seus amics continuen tirant m....

P

Pol

Igualada

2 d'agost 2011.21:16h

Respondre

Desconec si és el cas, però en alguns casos aquestes subvencions només cobreixen una part del programa i de la resta se n’ha de fer càrrec l’Ajuntament.

F

Ferran J

Igualada

2 d'agost 2011.15:51h

Respondre

Sr. Anònim, justament perquè la situació econòmica és més que crítica, a l’hospital i en general, no hi ha xifra petita i cal filar molt prim. A les economies domèstiques ho fem, a... Llegir més l’ajuntament encara més.

A

Anònim

Igualda

2 d'agost 2011.13:40h

Respondre

Senyors!

Creieu que es el moment de retreure el retorn de 3.000 euros?? quan ara tenim un situació econòmica mes que crítica a l’hospital d’Igualada a on pot afectar a més de 40 persones,... Llegir més sius plau senyors potser que ens possem a treballar amb temas que actualment tenim sobre la taula!!!

G

Gerard

Igualada

2 d'agost 2011.11:18h

Respondre

Sembla que el nou govern sigui intocable.... Quan es fan les coses malament s’han de dir i els ciutadans agraim saber-ho. Si aquest govern es gastarà 50.000 euros més per pagar els regidors... Llegir més s’ha de dir i si renuncia a 3.000 euros per fer polítiques d’coupació també. I si al senyor Castellls li cou, doncs em sap greu però no pot pretendre qu eningú el critiqui.

També convocarà una roda de premsa d’urgència ara.?????

F

Ferran J

Igualada

2 d'agost 2011.09:25h

Respondre

L’Enric i la Marta estan a favor de renunciar a 3.000 euros? Els sembla una quantitat petita? Càram, quin nivell! És trist aquesta manca de capacitat de crítica. L’Entesa i Calbó ja han estat... Llegir més castigats per haver-ho fet malament, molt malament, i són a l’oposició. Punt. Feta aquesta constatació, no es pot ser crític amb el nou govern? No perquè els altres ho fessin molt malament aquests ho fan molt bé. En un moment tan delicat un govern responsable no pot renunciar a 3.0000 euros, entenc, i es pot ser crític, i no perquè ho digui en Calbó té menys raó.

R

Ricard

Igualada

2 d'agost 2011.09:21h

Respondre

De totes totes, el senyor Calbó té raó, i no soc pepero. Penso que és un error majúscul del nou equip de govern no atendre les necessitats en polítiques de desenvolupament econòmic a la... Llegir més ciutat. Senyor Castells, la seva credibilitat va baixant a un ritme espectacular. Segueixi així i potser d’aquí a quatre anys anirem a buscar CiU a l’oposició.

M

Marta

Igualada

2 d'agost 2011.09:10h

Respondre

Calbó es el de la Entesa per Igualada? PSC, ICV i PP? Va home va.

E

Enric

Igualada

2 d'agost 2011.07:21h

Respondre

El que és inadmissible és que el Sr. Calbó, que junt amb el Sr. Aymami, va provocar un dels forats econòmics més gran de l’història a l’Ajuntament d’igualada, ara es queixi per 3.000€... Llegir més no gastats!
No calia reduir despesa??
Sr Calbó. On és polític responsable i serè que ens tenia acostumats?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.