TORNAR

ICV-EUiA proposa que Piera celebri un 11 de setembre participatiu

Les forces nacionalistes de Piera no donen suport a la proposta, segons ICV

politica
Dijous, 4 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d’ICV-EUiA de Piera va presentar en el darrer ple una moció per a la celebració participativa de la Diada Nacional de l’11 de setembre. L’objectiu de la proposta era organitzar una jornada més representativa de la voluntat de la ciutadania amb la creació d’una comissió ciutadana encarregada de dissenyar el programa festiu de la diada.

Vista de Piera

Ple de Piera el passat 30 de juliol

És justament per aquest motiu que ERC i CiU van votar en contra, concretament van mostrar el seu desacord en el punt dos de la moció que proposava: 'L’Ajuntament de Piera prepararà la celebració de la Diada en una Comissió Municipal participativa. Aquesta comissió dissenyarà de manera consensuada els formats, els continguts, els missatges i pressupost. En aquesta funció s’utilitzaran criteris no partidistes i s’interpretarà, de la forma més inclusiva possible, la sensibilitat i la identitat col•lectiva ciutadana'. Per la seva banda, PSC, PP, UAM i PxC es van abstenir.

Albert Llatge, portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA-E a Piera, va lamentar el resultat de la votació i va declarar que 'el que més ens preocupa és que un govern que s’omple la boca de la importància de la participació, creant fins i tot una regidoria d’aquest àmbit; estigui en contra d’una moció que promou la implicació de la ciutadania i que a sobre no sigui capaç de proposar alternatives'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.