TORNAR

El Tribunal Suprem posa sota la lupa una reunió de CDRs a Igualada

Llarena amplia la causa contra les entitats i organismes independentistes

politica
Divendres, 12 gener 2018. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En una setmana marcada per les declaracions de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Joaquim Forn al Suprem, ha transcendit una providència del jutge d'aquest Tribunal, Pablo Llarena, on estén la persecució al món independentista. I en concret, demana investigar sobre una reunió que hauria tingut lloc a Igualada.

Una reunió que va tenir lloc a Igualada el 21 d'octubre entre membres de diversos Comitès de Defensa de la República (CDR) estaria a l'objectiu de Pablo Llarena, magistrat del Tribunal Suprem i molt significat en la persecució judicial a l'independentisme. En una providència feta pública aquest divendres, insta a la policia espanyola a intensificar les investigacions a l'entorn dels CDR com ja va demanar en una providència anterior. En aquesta investigació demana que esbrinin quins acords "d'abast supramunicipal" es van prendre en reunions de membres dels comitès que van tenir lloc a Sabadell, el 14 d'octubre, a Igualada, el 21 i a Manlleu el 4 de novembre.

Una de les mobilitzacions a Igualada en favor d'alliberar els presonersSegons la providència, Llarena cridarà a declarar als consellers que van dimitir abans del referèndum també, i investigarà els acords de l'Associació de Municipis per la Independència i fins i tot reclama la declaració de sobirania que es va votar al Parlament el 23 de gener de 2013, declaració que van votar a favor no només CiU i ERC, sinó també el grup d'ICV-EUiA i un dels diputats de la CUP (els altres dos es van abstenir perquè entenien que hi havia renúncies). El TS també vol entrar sobre el contingut de diverses trucades telefòniques de persones que no estan vinculades al Govern. 


3 Comentaris

p

pep

14 de gener 2018.20:49h

Respondre

Si Senyor Manuel Ramoneda i Coch, tots son Fatxes ”, el Serrat es Fatxa, el Coscubiela es fatxa, El Borrell, es fatxa, El Urkullu es fatxa, Merkel es fatxa, Macron es fatxa, M.Valls es fatxa... Llegir més ......
Tots son fatxes, excepte vosaltres que heu sigut ungits per la ma de Deu.

Apa Manuel,fes-t’ho mirar, lo de la descripció dels fatxendes, segons tu... ”racistes, xenòfobs, masclistes, odi, enveja, egoisme, permanentment amb cara agra i de mala llet, estadístic ament violència domèstica i social evident”, per mi es una descripció, de mols dels aluminats que tu defenses.... Es clar que jo tambe soc un Fatxenda ....

Ò

Òscar

Igualada

15 de gener 2018.10:30h

No Pep, tu no ets fatxa, tu ets un tio positiu i constructiu.
Visca la República.

nelet

Manel Ramoneda i Coch

La Pobla de Claramunt

14 de gener 2018.12:45h

Respondre

El pretès jutge espanyol, l’estranger Pablo Llarena, és un personatge sinistre nascut a la ciutat castellana de Burgos. Està forjat en el temari franquista, tant pel lloc de naixement -bressol... Llegir més de colpistes- com per l’nsinistrament rebut en la deformació acultural. Qualsevol que parli amb ell, observarà que pertany a un model social i mental que res té a veure amb la mediterranietat, amb la manera de ser i de fer de les gents basques, aragoneses, occitanes i catalanes. Aquest tipus de gent són mers funcionaris de la mísera Castella, que es creuen superiors i tenen somnis imperials de conquesta i colonització per fugir de la seva misèria. En ells, el perfil feixista apareix molt ràpid: racistes, genòfobs, masclistes, odi, enveja, egoïsme, permanentment amb cara agra i de mala llet, estadísticament violència domèstica i social evident. Com que no serveixen com a persones, l’única força que tenen per controlar la seva societat i les envaïdes són les seves pròpies lleis fetes a mida i l’ús de la força i la violència per part dels seus funcionaris policials que sovint demana als seus caps ’que nos dejen actuar’ per allò de que la impunitat també arribi a la sola de les botes militars. Tots ells del bàndol de la màfia espanyola que avui terroritza la democràcia al nostre territori, als nostres països. Això sí la delinqüència, estadísticament del seu propi cau, campa molt més per lliure i amb impunitat. Són dels seus i no cal anar ’a por ellos’. I les lleis espanyoles sempre defenseran als seus.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.