TORNAR

Vallbona millorarà la piscina municipal

Fons Estatal d'Inversió Local

politica
Dilluns, 16 febrer 2009. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Ministeri d'Administracions Públiques (MAP) ha aprovat les dues sol·licituds de subvenció presentades per l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia al Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL):
- Adequació i millora de l’equipament esportiu piscina municipal (231.420,00 eur.)
- Adequació i millores al parc de la zona esportiva i accessos al recinte del poliesportiu (5.212,99)

Simulació

L’Obra principal consistirà en refer totalment el vas de la piscina gran i fer una nova piscina petita per a infants, adequant-les a la normativa actual; nova maquinària de depuració de l’aigua; reformar la zona de platja i millorar l’accés al recinte, tant per la zona del bar com per la zona del parc.

El projecte encarregat pel consistori també contempla una segona fase, a realitzar l’any vinent, amb la reforma integral dels vestidors.

En breu s’iniciarà el procés de licitació de l’obra, i es preveu poder iniciar les obres durant el mes d’abril. El termini d’execució de les obres és d’uns tres mesos.


2 Comentaris

a

anoiadiari·cat

16 de febrer 2009.12:37h

Respondre

Corregit. Moltes gràcies.

F

Felip cortiella

16 de febrer 2009.12:14h

Respondre

Ei, no vull ser repel·lent... però hi diu ’piscona’ al titular. Ah, i sense ànims de fotre el dit a la llaga.. eh? Només per col·laborar modestament. salut

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.