TORNAR

Vilanova 365 busca compartir inquietuds amb tots els vilanovins i vilanovines

Vilanova 365, amb Vanesa González al capdavant, encaren amb positivisme els dies previs a les eleccions municipals

politica
Dissabte, 9 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura Vilanova 365, amb Vanessa González al capdavant, encara la recta final a les eleccions municipals amb l’objectiu de donar a conèixer la nova opció política del municipi, i compartir inquietuds per tal de poder potenciar una política de proximitat i participativa.

L'actual alcaldessa vilanovina, Vanessa González, encapçala la llista

Durant la campanya electoral, l’equip de Vilanova 365 obre les portes de la seva seu, a la Plaça de Mercat de Vilanova, amb l’objectiu de crear un punt de trobada per a tots els vilanovins i vilanovines, per atendre, escoltar i compartir suggeriments i aportacions constructives.

La candidatura de Vilanova 365

A més a més, el grup té programats dos actes assenyalats de campanya que pretén compartir amb tots els habitants. Per una banda, el pròxim divendres 15 de maig a les 9 del vespre, tindrà lloc un concert del grup vilanoví "Son Dlaire", a la Plaça Catalunya. A més a més, divendres 22 de maig, s'organitzarà una activitat infantil i un concert a la plaça Picasso. L'acte tindrà lloc de 6 de la tarda a 12 de la nit, coincidint amb la Marató de donació de sang de Vilanova del Camí. L’activitat de Vilanova 365 no acaba aquí, l'equip té planificades unes jornades d’informació per barris, a través de les quals s’explicarà el programa del partit, i es donarà a conèixer l’equip que el conforma.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.