TORNAR

Veïns amb Veu presenta la seva candidatura sota el lema "Preparats pel canvi"

politica
Dissabte, 9 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura montbuienca Veïns amb Veu, presentarà la candidatura i els punts clau del seu programa aquest dissabte a 2/4 de 8 a la Plaça de los Olivos. El col·lectiu afronta la cursa electoral amb el convenciment que "la política és el millor instrument per donar respostes democràtiques als problemes de Montbui".

L'equip de Veïns amb Veu de Montbui

Aquest dissabte Veïns amb Veu presenten la seva candidatura de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. Segons el partit, "som molts els ciutadans i ciutadanes que, des de fa temps, estem descontents amb la política que fan els grans partits a Catalunya", "no ens agrada que incompleixin les seves promeses, no ens agrada el seu tacticisme electoral, les seves picabaralles que no condueixen enlloc o el fet que els interessos del partit passin per davant dels interessos del poble" i "no ens agrada que prenguin decisions sense comptar amb l’opinió dels ciutadans i sovint és decebedora la seva poca eficàcia a l’hora de resoldre els problemes reals de la gent".

Des de Veïns amb Veu asseguren que el seu interès va més enllà de "quantes infraestructures tindrem a la nostra disposició" i es proposen "treballar per les persones i les seves necessitats". En aquest context, el col·lectiu planteja com a bases del programa electoral, una política de proximitat, una administració participativa i al servei del poble, una implicació dels ciutadans en els projectes, limitació en els mandats, un sistema assembleari que integri diversitat de persones, el treball en equip, autofinançament, l’eficiència en l’ús de fons públics, la tolerància zero en la corrupció i finalment, la màxima transparència en les actuacions públiques.


2 Comentaris

M

Manu

Montbui

10 de maig 2015.20:27h

Respondre

Estoy cansado de los socialistas y del cortijo de este alcalde tan populista y cínico, pero no me gusta esta candidatura de Vecinos porque no son de fiar. Solo quieren llegar a mandar para hacer lo... Llegir més mismo que critican. El candidato que tienen fue en listas con los socialistas y estuvo un monton de años trabajando al servicio del poder que ahora critica. La número 2 fue concejal con ellos hace bien poco, y solo dejó problemas. Solo les une el odio y las ganas de poder. Encima no es práctico gobernar a golpe de asamblea. No quiero experimentos. Votaré a un partido serio y de izquierdas de verdad como Iniciativa.

A

Alejandro

Montbui

13 de maig 2015.16:34h

Vota a quien quieras Manu. Y sí... menos mal que Schummi trabajo en el Ayuntamiento e impulso el Punto de Información Juvenil. Recuerdas esa epoca? Esas semanas de la joventud? Todos los jovenes... Llegir més tenian un lugar y a personas a las que dirigirse. Y defendio eso en contra de las politicas de Teo, creyo podia cambiar las cosas y figuro en las listas sí... pero fue un espejismo, Teo Romero no apoya a los jovenes ni a nadie. Ni siquiera a su propio equipo. Por eso plego Diana, aburrida de la falta de apoyo a la Regidoria de Joventud. Informate mejor para proximos comentarios. Gracias.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.