TORNAR

Vilanova365 presenta el seu projecte i proposa crear un nou parc als terrenys del CAP

La llista continua amb la majoria de noms de 2015 amb algunes noves incorporacions

politica
Divendres, 3 maig 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb un equip compta amb bona part de les persones que el conformaven el 2015, Vilanova365 torna a concórrer als comicis municipals. L'alcaldable Vanesa González va anunciar les grans línies que proposa el seu equip, com remodelar la carretera de la Pobla o crear el Parc de la Guixera als terrenys del CAP.

La cursa del 26 de maig ja ha començat per a Vilanova365. Aquesta setmana tenia lloc la presentació en societat del projecte i les persones que formen la llista completa de la formació municipalista. La candidata Vanesa González va optar pel format Chester i va atendre les preguntes de la periodista vilanovina Laura Tapiolas.

Al llarg de l'entrevista, Vanesa González va desgranar alguns dels punts del programa, que ja es pot consultar al web www.vilanova365.com. González va destacar "la necessitat de tornar a tenir un lideratge clar del municipi", així com grans projectes en matèria de transparència, serveis públics i urbanisme. En aquest àmbit, González va desgranar una de les grans propostes de V365, la creació del Parc de la Guixera als terrenys del CAP i la remodelació de la carretera de La Pobla per millorar la connexió entre els dos nuclis que formen el municipi.

Vanesa González afirma que "vam voler fer un acte distès i amè per la gent, i no podem estar més contents amb la resposta de la gent, un inici immillorable". Un dels moments culminants es va viure amb la presentació de la llista. González va recordar als assistents que la majoria de l'equip seguia intacte respecte el 2015, tot i que hi havia hagut noves incorporacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.