Reinventar-se professionalment o 21 coses que he après perseguint un somni

Als 25 vaig fer un gir vital.

I poc abans dels 50 ho vaig voler repetir, d’una forma diferent: fent un gir professional de 360º.

Sí, vaig decidir experimentar el verb "reinventar-se" que sembla molt estimulant, i a la vegada, posa el cor de la por a mil.

Feia anys treballava en temes de comunicació i màrqueting en una ONG, per contribuir, des de la distància,  que la vida de les persones més vulnerables millorés cada dia, una tasca que m'apassionava.

En diferents viatges professionals a la meva estimada Àfrica vaig tenir la sort de reafirmar i redescobrir de primera mà que la veritable força de les persones no està en el seu entorn, sinó que està en el seu interior. I aquest va ser un dels catalitzadors del meu canvi professional i de la meva perseverança per aconseguir un dels meus somnis. 

Havia arribat el moment de fer un pas més cap al meu somni d'acompanyar persones, ara des de la proximitat, per ajudar a descobrir i impulsar la seva força interior, el seu talent i benestar, a través del projecte de coaching & formació Kaizensingular.com

Reinventar-se és realment un repte que, d’entrada, sembla que faci aturar el pas, doncs implica sortir de la nostra zona de confort, de tot allò que ja coneixiem tan i tan bé, i començar a nedar en aigües noves i tèrboles. Però, té també les seves recompenses. Començar de zero, és una oportunitat per créixer personalment i professionalment.

Voldria compartir 21 de les coses que he après en el camí per fer realitat aquest somni, i que potser, si també t'has reinventat o estàs en procés de fer-ho, et seran familiars.

He après molt, i sóc conscient que em queda encara molt per aprendre, i això és un tresor.

M’agrada creure les paraules d’un gran somiador com Walt Disney, quan deia que "si ho pots somiar, ho pots fer".

I en el teu cas, quin és el teu somni? I si ja l'has aconseguit, quines coses has après en fer-lo realitat?

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.