TORNAR
PUBLICITAT

Premien un projecte de l’ICS a l’Anoia per millorar la comunicació entre professionals

Espai patrocinat per

Ha estat guardonat amb el Premi al Millor Pòster en l’Onzena Jornada d’Administratius Sanitaris

Salut
Diumenge, 18 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un treball realitzat pels equips de l’ICS Catalunya Central a l’Anoia, ha estat guardxonat amb el Premi al Millor Pòster en l’Onzena Jornada d’Administratius Sanitaris, que s'ha celebrat a Girona i que ha aplegat a més de 1.200 professionals administratius sanitaris de l'Institut Català de la Salut. La jornada se centrava en l'atenció als usuaris dels centres de salut d’atenció primària i hospitalària en tres principals àmbits: la facilitat de l’accés als serveis assistencials, la confidencialitat de les dades personals i la participació de la ciutadania mateixa en l’accés al sistema sanitari. En total, els administratius sanitaris han presentat a la Jornada 333 treballs entre pòsters i comunicacions orals.

PUBLICITAT

El pòster premiat  explica un projecte que s’ha implantat als centres d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central a l’Anoia que consisteix en un xat intern que connecta tots els professionals d’un centre d’atenció primària i dels consultoris per millorar la comunicació. Els objectius són: millorar la comunicació interna entre elsprofessionals, tant en el centre capçalera com en els consultoris; evitar interrupcions a les consultes i àrees administratives, i garantir la confidencialitat en la comunicació entre professionals davant la ciutadania.

Bons resultats

Després d'un any d'implantació d'aquest nou sistema a tots els equips d'atenció primària de l'ICS a la comarca, s'ha fet una enquesta de valoració en la qual han participat més del 80%  dels professionals administratius i assistencials dels equips. La nota obtinguda "ha estat molt alta" i els professionals valoren que "és una eina útil que ha facilitat la comunicació interna, ha disminuït les trucades i ha millorat la confidencialitat en les gestions diàries" assenyalen des de la gerència Territorial de la Catalunya Central de l'Institut Catlà de la Salut.

PUBLICITAT

1 Comentaris

M

Marisol

Igualada

19 de novembre 2018.19:01h

Respondre

Doncs... ben veritat que les grans idees i ben exposades sempre mereixen un reconeixement ! L’enhorabona a tot@s !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.