TORNAR
PUBLICITAT

Ritual de Feng shui per Sant Joan

Espai patrocinat per

Una data assenyalada vinculada al solstici d’estiu, i que coincideix aquest any amb lluna plena, és la berbena de Sant Joan. Els dies començaran a ser més curts i tindrem més hores de sol.

Salut
Dijous, 21 juny 2018. 10:48. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La típica foguera de Sant Joan és un bon moment per a fer Feng shui, per a purificar la nostra casa i millorar la nostra vida. Tots tenim més o menys acumulació de coses que no necessitem. Pensa-hi: quina mena de “passat” guardes?

PUBLICITAT

 

Per exemple, si volguéssim ajudar a superar una antiga relació, podríem agafar totes les fotografies d’aquesta persona i les que facin recordar la relació i cremar-les. També seria interessant regalar, donar o tirar records, així com objectes i regals seus.

Si el que volem és netejar la casa i sentir que avancem fàcilment per la vida sense càrregues addicionals, podríem començar per llençar els apunts de l’escola, llibres, revistes, diaris, etc. Cal alliberar-se’n per a deixar espai pel nou que ha de venir. Guardar ens crea una afecció natural que se’ns inculca des de petits i més per la història que s’ha viscut els darrers anys i carreguem dels nostres avantpassats, però és passat. Tal i com diu Marie Kondo en el seu llibre La màgia de l’ordre, si en 2 anys no has utilitzat alguna cosa, has de ser conscient de que ja no ho faràs.

Si a més a més, desitgem desfer-nos de coses que ja no volem a la nostra vida, siguin pensaments o situacions, es poden tallar trossos de paper i apuntar en cadascun d’ells una cosa o un pensament que volem que desaparegui. Després els cremarem abans de les 00:00 visualitzant situacions de la vida quotidiana com si ja no en formessin part.

Per a cremar el que decidim es pot usar una foguera i així desprendre’ns de tot la nit del 23 al 24 de juny; d’altra banda, si es fa a casa es pot cremar el que sigui paper i les cendres tirar-les a dins d’una bossa de plàstic i llençar-les a l’exterior. Després de fer-ho caldria obrir les finestres a nivell simbòlic i deixar que el fum sortís per a què es renovés l’energia a l’espai.

Al final, el més important és ser conscients del que ens limita i sentir que tot el que no es necessita és un pes mort a la casa i que l’efecte que té és bloquejar l’energia. Va bé pensar en que si es desbloqueja l’energia de casa la vida avançarà sense esforç, més fluida. Cal deixar anar el que ens lliga al passat i bloqueja inconscientment el nostre present. Per què no fer-ho en una nit tant màgica com aquesta?

 

Terapeuta natural: Marta Muñoz


www.martamuñoz.com

Facebook

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.