TORNAR

Tots els veïns de Tous reben una mascareta de mans de l'Ajuntament

Espai patrocinat per

El consistori ha adquirit 3.000 mascaretes FFP2 que ha distribuït entre tots els empadronats al municipi

Salut
Dilluns, 11 maig 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al llarg d'aquesta setmana passada, l’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha distribuït unes 3.000 mascaretes entre tots els veïns empadronats al municipi. Els veïns i veínes també han rebut un butlletí informatiu centrat en el Covid19, amb informació d'interès sobre la pandèmia i el confinament.

PUBLICITAT

David Alquézar, batlle de Tous, explica: “des de l’inici de la pandèmia teníem clar que  havíem de treballar en diversos fronts per garantir la salut i el benestar dels nostres veïns, i per això hem fet un pla de mesures de caire sanitari i de prevenció, però també inclou mesures socials, econòmiques, i de dinamització cultural, perquè en una situació de confinament estricte com la que hem viscut cal tenir en compte tots els àmbits del benestar i les necessitats de les persones”.

Les mascaretes repartides entre els veïns són d’ús civil, del model FFP2 (no destinades a l’ús sanitari) que l’Ajuntament "ja havia adquirit, avançant-se a les necessitats dels veïns, abans que la Generalitat anunciés que en facilitaria una per ciutadà, i les ha repartit pensant especialment en les persones que no surten de casa –i que per tant tampoc han anat a al farmàcia a buscar la seva mascareta- i també en les persones que en fan un ús perquè en tinguin dues, ja que són mascaretes amb una vida limitada" han explicat des del consistori, afegint que, "precisament l’Ajuntament també està preparant mascaretes de roba reutilitzables; de moment ja ha adquirit el material i serà un equip de voluntaris qui les confeccionarà.

L’atenció presencial a l’Ajuntament de Tous es va reprendre el passat dilluns dia 4 de maig, només per a tràmits urgents, amb totes les mesures de prevenció i amb un horari reduït: dilluns, dimecres i divendres de 9h a 13h.

 Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.