La xifra d'atenció a persones per part de Càritas segueix baixant des dels anys crítics de la recessió i el 2017 van ser menys de la meitat de 2015. De les 183 peticions per part de persones o nuclis familiars, 113 s'han derivat al Banc de Queviures igualadí.
Càritas Arxiprestal ha donat a conèixer la seva memòria anual de l'any passat. L'exercici 2017 s'ha tancat amb 183 intervencions en total, és a dir, haven atès a 183 persones o nuclis familiars diferents, amb un càlcul total de 444 beneficiaris. Segons les dades de l'organització, un 22% d'aquestes persones ateses reben ajuts des de fa almenys cinc anys, "cosa que indica un cert nivell de cronificació en un bon nombre de famílies". Pel que fa a nous usuaris, el 2017, van ser 64 persones/unitats, un terç del total.
Les 183 intervencions són poc més d'una tercera part dels casos que havia d'atendre Càritas els anys 2013-2014. El 2017 es van dedicar gairebé 30.000 euros en ajuts econòmics. El perfil dels beneficiaris segueix sent majoritàriament de persones i famílies de procedències de fora de l'Estat, però hi ha almenys una cinquantena de persones/unitats familiars amb documentació espanyola. La memòria apunta que "hi ha hagut una arribada important de noves persones, tant de països àrabs (principalment Marroc), com de Sud-Amèrica (Hondures i Colòmbia), tots amb un visat pagat amb molts esforços i ajudes de la família, o endeutant-se i carregant amb el fardell de triomfar i poder alimentar als que resten en el país d'origen".
El cas més freqüent entre els atesos és el de persones "amb permís temporal de treball" i per darrera, ciutadans de l'Estat espanyol i persones en situació irregular. L'origen majoritari dels usuaris és del Magrib, 104, i el segon grup en importància són els europeus, per davant dels llatinoamericans. Els africans i els asiàtics no representen més d'un 6% dels casos.