TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament capelladí engega la reparació de la coberta del poliesportiu

El govern remarca que es compleix amb la demanda de les entitats esportives d’acabar amb el fenomen de les goteres

societat
Dijous, 26 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actuació implicarà l'obertura d'una nova claraboia de policarbonat. La durada de les obres, aproximadament, serà d'un mes, però no implicarà cap suspensió de les activitats.

PUBLICITAT

Els tècnics començaven aquesta setmana les obres d'arranjament de la coberta del Pavelló Poliesportiu de Capellades. L'objectiu d'aquesta intervenció és acabar amb les goteres que hi ha damunt la pista esportiva, acabar amb les filtracions de la paret que dóna a la Font Cuitora i finalment, millorar l'aïllament i l'entrada de llum natural.

Les reparacions, engegades aquesta setmanaSegons la regidora d'Esports, Anna Xaus, aquests treballs "han de resoldre el tema de les goteres, que és una de les nostres prioritats. Amb aquesta obra esperem solucionar-ho i posteriorment ja poder continuar millorant altres punts de l'espai on també cal intervenir-hi. Però arreglar definitivament les goteres i les filtracions era un compromís que teníem amb les entitats i hem treballat per fer-ho el més aviat possible".

Les obres consistiran en l'obertura d'una claraboia, que substituirà l'actual lluerna de polièster per una de policarbonat, que deixa passar millor la llum.
També es farà un repàs de la coberta, especialment a la zones d'unió de les plaques solars amb la coberta, que és per on en principi es filtra l'aigua quan plou, provocant les goteres. Aquí es treballarà per segellar correctament aquestes peces. En la part exterior hi ha dues canals de 53 metres cada una. Per evitar que per aquí es produeixin les filtracions es col·locarà una nova canal dins de l'existent, ara de xapa galvanitzada. Des de l'àrea de serveis tècnics es valora que la durada màxima d'aquesta obra serà d'un mes i que, en principi, no ha d'afectar l'activitat diària que hi ha al Pavelló Poliesportiu. No obstant, si en algun moment calgués aturar l'activitat de manera molt puntual, avisaria amb antel·lació. El que sí estarà afectat aquests dies part és part de les places d'aparcament, ja que és on hi haurà col·locada la maquinària que es fa servir per accedir a la teulada del Pavelló Poliesportiu.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.