TORNAR

Un apostant d'Igualada aconsegueix quasi 4.000 euros a la Bono Loto

Fa dues setmanes, una butlleta a Masquefa va reportar uns 73.000 euros

societat
Divendres, 12 octubre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una butlleta segellada a Igualada de la Bono Loto ha reportat al seu comprador 3.998,65 euros. L'administració que va repartir sort va ser l'Abadal, situada a la Rambla Sant Isidre.

PUBLICITAT

En el sorteig de la Bono Loto del dimarts 9 d'octubre, l'Administració de Loteria Abadal, de la Rambla Sant Isidre, 7 d'Igualada, va segellar una butlleta que va resultar contenir una columna amb 5 encerts. Aquests encerts signifiquen gairebé 4.000 euros. Es dóna el cas que recentment s'ha apujat el límit pel qual queden exempts de retenció els premis per sota de 10.000 euros. Per tant , el encertant cobrarà íntegrament el premi. L'any vinent, 2019, seran exempts de retenció els premis per sota dels 20.000 euros i l'any següent ja seran sense retenció els premis per sota dels 40.000.

L'administració de Loteria AbadalA finals de setembre, la Bono Loto ja havia somrigut a un altre encertant de l'Anoia. En aquest cas, més de 73.000 euros per a una persona que havia segellat la butlleta a Masquefa, al punt de venda de l'Avinguda Catalunya. L'afortunat va assolir un premi de segona categoria, la de cinc encerts més número complementari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.