TORNAR

L'atur cau de manera lleu a l'Anoia durant el mes de gener

Respecte a aquest període de l’any passat, la comarca té 500 aturats menys

societat
Dimecres, 6 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La finalització de contractes temporals per a la campanya nadalenca fa que el gener sigui un mes on el registre d'aturats creix. Amb tot, en el cas del territori anoienc, el 2019 comença amb una reducció de 37 persones.

Al contrari que la dinàmica nacional, a l'Anoia l'atur ha disminuït -tot i que de manera lleu- aquest gener de 2019. El balanç de persones inserides al SOC és de 37, de manera que la xifra total de demandants de feina a la comarca se situa en 7.508, una de les millors xifres dels darrers anys. A tot Catalunya, l'augment de persones que cerquen feina ha estat de 5.500.

Una sessió a Ig-nova, dedicada a emprenedorsLa rebaixa del número d'aturats equival pràcticament al balanç particular d'Igualada, on segons les xifres del SOC hi ha 35 demandants menys. A Montbui i Vilanova del Camí, el balanç també és favorable, amb 24 i 18 persones inserides al mercat de treball. Per contra, a poblacions com Masquefa -16 persones més al registre de desocupats- o Capellades -8- la dinàmica del mes de gener ha estat negativa. Respecte a l'any passat, hi ha gairebé mig miler d'aturats menys: el gener de 2018 eren 7.988 persones.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.