TORNAR

Àuria traspassa el servei d'atenció domiciliària al Consorci Sociosanitari d'Igualada

societat
Dijous, 16 març 2023. 18:34. Redacció AnoiaDiari.

La Fundació Privada Àuria ha anunciat, aquest dimarts 14 de març, que ha arribat a un acord amb el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI) per cedir el seu Servei d'Atenció Domiciliària (SAD). Aquesta cessió, signada per la presidenta del Patronat de la Fundació, Maria Teresa Jorba, i el Gerent del CSSI, Jordi Ferrer Riba, s'implementarà a partir de l'1 d'abril i assegurarà la continuïtat del servei per a totes les persones usuàries, així com la preservació dels llocs de treball dels treballadors del SAD. A més, aquesta transferència permetrà que aquests treballadors esdevinguin part d'una entitat amb una àmplia experiència en el sector.

El president del CSSI i alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha mostrat la seva satisfacció per la cessió, que permetrà mantenir més de vint llocs de treball i continuar oferint un servei de qualitat a tots els usuaris atesos.

Teresa Maria Jorba i Jordi Ferrer en el moment de la signatura de traspàs (Foto: Fundació Privada Àuria)El Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de la Fundació Privada Àuria es va establir l'any 2013 per satisfer les necessitats de les famílies de les persones usuàries de la fundació en un context de retallades socials i econòmiques. Amb el temps, la demanda del servei ha crescut, i ha passat a atendre també a persones sense discapacitat que necessiten suport. Per garantir un servei de qualitat i fer front als reptes actuals i futurs, s'ha decidit cedir l'activitat i la gestió del servei a una entitat amb una llarga experiència en el sector, com és el CSSI.

La cessió implica el traspàs de l'equip sencer de 23 professionals del SAD actual de la Fundació a l'equip de més de 300 professionals del CSSI, un centenar dels quals treballen en l'àmbit de SAD i atenen a un miler d'usuaris a Igualada i la comarca de l'Anoia. El Servei de SAD del CSSI, establert l'any 2004, presta serveis públics i privats d'ajuda a domicili i ofereix serveis de Fisioteràpia, Psicologia, Teràpia Ocupacional i Ajuda Socioeducativa a domicili. Els serveis són finançats per l'Ajuntament d'Igualada i el Consell Comarcal de l'Anoia, i estan vinculats a Prestacions Econòmiques Vinculades (PEV).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.