//Plugins sense CDN ?>
La història de les religions, la diferència i complementarietat entre espiritualitat i religió o el macroecumenisme són alguns dels temes que aborda aquesta agenda, tal i com apunta Casaldàliga en la seva habitual introducció fraterna, on introdueix la seva particular i humana visió d’un Déu -que és l’Amor- i del qual com diu no en té l’exclusiva cap religió.
Per segon any consecutiu, diferents persones amigues de Baula-COR compartiran una lectura conjunta de diferents fragments de l’Agenda, que un cop més vol aprofundir i fonamentar un discurs crític.
Una vegada més, persones militants en l’altermundisme d’arreu del món han participat en els continguts d’aquesta Agenda 'aconfesional, ecumènica i macroecumènica', com assenyala Vigil 'instal·lada en la perspectiva de l’educació popular alliberadora llatinoamericana'. Tant els autors com les persones que col·laboren amb el projecte de l’Agenda Llatinoamericana descriuen aquesta obra col·lectiva com una eina pedagògica de formació i transformació.
L’Agenda Llatinoamerica s’edita a vint-i-sis països i es tradueix a diferents llengües. Moltes entitats destinen els beneficis de la venda als projectes de cooperació i solidaritat que porten a terme, com és el cas de Baula-COR.
Es pot consultar també a Internet a les pàgines www.latinoamericana.org o www.agenda.latinoamericana.org.