TORNAR
PUBLICITAT

El Campus d'Igualada engega el setembre el doble grau d'Enginyeria en Organització Industrial i ADE

El delegat de la UdL es mostra satisfet d’obrir una titulació ”que permetrà als estudiants gaudir d’un perfil molt versàtil”

societat
Dijous, 8 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

D'aquesta manera, en cinc cursos es podran obtenir els dos títols, que fins ara es feien de forma separada. En total, la Universitat de Lleida ofereix deu places en el seu campus igualadí.

PUBLICITAT

El curs 2021-2022, el Campus Igualada-UdL arrencarà la doble titulació Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), a preus públics. Serà el primer centre de Catalunya en oferir aquesta possibilitat. Fins ara, les titulacions es feien a Igualada, però de manera separada i ara es podran conjuminar per completar-les en cinc anys.

Carles Capdevila, el delegat del rector, Carles Capdevila, afirma que són "dos àmbits professionals que tenen una demanda que augmenta" i aconseguir les dues titulacions permetrà que aquestes persones tinguin un perfil "versàtil" i "altament qualificades: enginyers i enginyeres amb forts coneixements i habilitats de gestió i direcció estratègica". Campus Universitari Igualada-UdL actualment s'hi ofereixen graus en Enginyeria Química, Enginyeria en Organització Industrial i Logística, Tècniques d'Interacció Digital i de Computació, Administració i Direcció d'Empreses, Infermeria, el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Es tractarà de docència presencial –sempre que la situació sanitària ho permeti– i tindrà una orientació pràctica i professional per facilitar la incorporació de l'alumnat a l'àmbit laboral. En aquest sentit, tot l'alumnat té garantides pràctiques en empreses que formen part de la càrrega lectiva del pla d'estudis. La UdL, ja impartia al seu campus d'Igualada el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística des del curs 2018-2019 i el grau en ADE des d'aquest curs, 2020-2021, de manera independent.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.