TORNAR

Els cuiners del Somiatruites, David Andrés i Zhou Mengxin, participen a "La Convidada" de l'Hospital de Dia Sant Jordi

societat
Dijous, 29 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Els dos xefs han estat els convidats del mes de febrer de l'Hospital de dia Sant Jordi d'Igualada.

El David Andrés ha explicat als assistents com va començar en el món de la cuina i com, juntament amb la seva família, van crear el Somiatruites. També ha explicat el creixement del restaurant i hotel fins avui dia.

Andrés ha explicat també que la cuina té molts elements en comú amb l'esport i l'arquitectura -les dues disciplines que centraven el seu interès abans de dedicar-se a la gastronomia-. Per una banda, és un món que permet elaborar i crear el teu propi producte i, per l'altra, té molt a veure en liderar equips per obtenir els millors resultats davant de situacions que a vegades poden ser molt estressants.

Amant del que és senzill i familiar, el xef que actualment treballa al restaurant Via Veneto de Barcelona ha aconseguit diversos premis i reconeixements dins del món gastronòmic. En aquest sentit, la Zhou Mengxin apunta que "un premi no és una responsabilitat major que la de donar menjar cada dia a moltes persones".

Aquesta iniciativa de l'Hospital de dia Sant Jordi porta convidats de diferents àmbits al centre, que expliquen els seus projectes. Alguns dels altres convidats en altres sessions han estat l'artista Núria Riba, Jana Peters del Col·lectiu Eixarcolant, l'escriptora i periodista Mireia Rubio, el mag Josep Miñano o l'activista Pere Bartolí, entre d'altres. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.