TORNAR

El Dr. Claudi Mans oferirà una conferència a l’Escola d’Enginyeria d’Igualada

Dins de la 15a edició de la Setmana de la Ciència

societat
Dilluns, 8 novembre 2010. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 12 al 22 de novembre es celebra la 15a edició de la Setmana de la Ciència. Dins d’aquest marc d’activitats, l’Escola d’Enginyeria d’Igualada (EEI) organitza la conferència: SFERIFICACIONS I MACARRONS: La ciència a la cuina tradicional i moderna.

La conferència serà a càrrec del Dr. Claudi Mans, catedràtic i professor emèrit d’Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona. En Claudi Mans és l’autor d’una obra del mateix títol on es comparen les preparacions dels grans cuiners mediàtics amb els plats habituals de la nostra cuina per demostrar que la ciència i les tècniques que s’utilitzen en els dos camps són molt semblants. L’acte tindrà lloc el dilluns dia 15 de novembre a les 19.30 h a la Sala d’Actes de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada. És una conferència oberta a tothom.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.