TORNAR

Durant el 2022 es van recollir 84 gossos perduts o abandonats a la Conca d’Òdena

Més del 70% han estat adoptats o recuperats pels seus usuaris

societat
Dilluns, 16 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Al llarg de l’any passat, es van recollir als municipis de la Conca d’Òdena,  Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí, un total de 84 gossos perduts o abandonats pels seus propietaris. La dada l’ha donat a conèixer la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, que té competències en aquest àmbit. L’ens també ha assenyalat que d’aquests gossos, 17 portaven xip i van poder ser retornats de seguida als seus propietaris, i 67 van ser traslladats a les instal·lacions de Caniausa Center SL, l’empresa responsable del servei de recollida. D’aquests 67 gossos, un 71% van poder deixar el centre: 20 van ser recuperats per part dels seus propietaris i 23 van ser adoptats. La resta, es troben encara al centre a l’espera de trobar una família d’acollida.

Aquesta informació és pública i es troba a la web Caniusa on, entre altres aspectes, els propietaris de gossos perduts poden consultar si la seva mascota ha estat trobada i també s’hi poden adreçar tots aquells particulars que vulguin adoptar un gos.

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena recorda a la ciutadania que, en cas de veure un gos abandonat o perdut a la via pública, cal trucar a la Policia Local del seu municipi que activarà el servei de recollida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.