TORNAR

Durant el 2022 es van recollir 84 gossos perduts o abandonats a la Conca d’Òdena

Més del 70% han estat adoptats o recuperats pels seus usuaris

societat
Dilluns, 16 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
PUBLICITAT

Al llarg de l’any passat, es van recollir als municipis de la Conca d’Òdena,  Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí, un total de 84 gossos perduts o abandonats pels seus propietaris. La dada l’ha donat a conèixer la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, que té competències en aquest àmbit. L’ens també ha assenyalat que d’aquests gossos, 17 portaven xip i van poder ser retornats de seguida als seus propietaris, i 67 van ser traslladats a les instal·lacions de Caniausa Center SL, l’empresa responsable del servei de recollida. D’aquests 67 gossos, un 71% van poder deixar el centre: 20 van ser recuperats per part dels seus propietaris i 23 van ser adoptats. La resta, es troben encara al centre a l’espera de trobar una família d’acollida.

Aquesta informació és pública i es troba a la web Caniusa on, entre altres aspectes, els propietaris de gossos perduts poden consultar si la seva mascota ha estat trobada i també s’hi poden adreçar tots aquells particulars que vulguin adoptar un gos.

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena recorda a la ciutadania que, en cas de veure un gos abandonat o perdut a la via pública, cal trucar a la Policia Local del seu municipi que activarà el servei de recollida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.