TORNAR

Francisco Palacios: ‘Emprendré accions legals per netejar la meva imatge’

La Federació de Bàsquet afirma que fins el mes passat no es va saldar el deute històric

societat
Dijous, 27 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Finalment, el regidor vilanoví de VA acusat de dur a terme accions fraudulentes durant els seus anys com a president del Club Bàsquet Vilanova, ha expressat la seva opinió a través d’un comunicat als mitjans de comunicació. Després de dies de conflicte, Palacios afirma que les acusacions estan motivades per ‘venjança política’ i afirma que durà al cas als tribunals per ‘netejar i defensar la seva imatge’.
PUBLICITAT

Francisco Palacios

Un grup de pares de l’entitat esportiva vilanovina van denunciar les possibles irregularitats econòmiques dins del Club Bàsquet Vilanova que havia dirigit l’actual regidor de l’Ajuntament i futur alcalde de Vilanova, Francisco Palacios. Davant d’aquestes greus acusacions, l’actual alcalde de Vilanova, Joan Vich, va demanar explicacions públiques al seu soci de govern malgrat defensar la ‘presumpció d’innocència’ del regidor.

Aquest dimecres, i després de dies d’especulacions i acusacions, Palacios va enviar un comunicat per defensar-se. Segons el líder de Vilanova Alternativa, tot es tracta d’un atac a la seva persona i d’una venjança política: ‘És casualitat que això surti ara que estic a l’Ajuntament’, afirma tot subratllant la seva innocència: ‘La gestió del club durant la meva presidència va ser correcte i els ingressos es destinaven a les despeses corrents del club’ Palacios, que afirma que va deixar l’entitat esportiva sense cap deute amb la Federació ni amb l’administració, està convençut de portar el cas als tribunals: ‘ prendré totes les accions judicials necessàries per defensar la meva imatge’.

La Federació afirma que hi havia un deute històric

Per la seva banda, la Federació de bàsquet afirma que actualment no hi ha cap deute però matisa que l'entitat va arrossegar molts anys un deute històric 'd'una quantitat considerable'. Segons la Federació, fa aproximadament un mes que l'antic president, és a dir, Francisco Palacios, va saldar el deute amb l'entitat.


6 Comentaris

M

Miriam

Vilanova del Camí

27 d'octubre 2011.23:33h

Respondre

Lo que es una vergüenza es que cada dos por tres Vilanova parezca el Circ du Soleil, sólo salimos por eso en los periodicos.
No creo que la posible mala gestión del ex-presidente del basket antes... Llegir més de ser político de nuestro ayuntamiento justifique para nada que él tenga que plegar. Eso es lo que querrían muchos, que se ve a la legua que están detrás de todo este montaje.
Que se dejen de historias y que trabajen por Vilanova, que miren la manera de traer trabajo, eso es lo que tiene que hacer el regidor de promoción económica y no tener que estar pendiente de los que no aportan nada al pueblo sólo meterse con las personas que gobiernan, que están donde ellos no han podido estar.
No todos pensamos igual, por suerte, y sabemos ver la mentira y la demagogia.

R

Ricard

Vilanova del Camí

27 d'octubre 2011.22:58h

Respondre

La veritat és que el basket no existia a Vilanova, i jo sóc un dels ”nens”, ara no ho sóc tant, que vaig poder jugar al meu poble gràcies al Sr.Palacios que va tirar endavant aquest projecte,... Llegir més no sé si bé o malament. No sé com va portar les coses però d’això a dir que es va apropiar de calers... són coses molt diferentes. Jo sé vaig estar jugant sense que els meus pares paguessin perquè anàvem justos. Sé que el senyor Palacios ens portava a jugar amb el seu cotxe particular i que de vegades li deixàvem ”ben guapos” els seients, que van acollir a molt jugadors que altres clubs no volien... Hi va haber molta humanitat, i senyor MIGUEL, la humanitat i el respecte no s’ensenya a la universitat. Per molts estudis universitaris que tingui vosté (que no són el únics que es poden cursar i no menyspreï altres professions) d’educació i respecte pels demés en té ben poca, diu molt de vosté i dels seus comentaris. Hi ha molta enveja, molta. Si no ja em diràn per què ha sortit ara tot això. Bé, el temps possa a cadascú al seu lloc.

A

Antoni R.

Vilanova del Camí

27 d'octubre 2011.12:19h

Respondre

Respectant la presumpció d’innocència, el fet cert és que el senyor F. Palacios ha quedat en molt mal lloc. Està claríssim que hi ha coses que no quadren gaire. Especialment interessant serà... Llegir més veure si hi ha proves sobre la destinació dels diners que posaven els pares dels nanos. Una vegada més, Vilanova del Camí torna a sortir esquitxada per l’enèsim escàndol polític. En aquest cas el VA ha quedat a l’alçada del betum, perquè no es pot fer la viu-viu i deixar passar el cop. I també queda retratat el PSC, perquè en Joan Vich hauria d’haver estat molt més contundent i deixar de banda un partit que no sap fer les coses amb sentit comú. Penso que el senyor Palacios hauria d’haver dimitit. Si després els jutges li donen la raó, ja tindrà temps de tornar a la política, però el que està clar és que ara mateix no és gens positiu per a la imatge de l’ajuntament de Vilanova que ell sigui la segona persona amb més poder de la institució amb la que li està caient...

J

Joanma

Igualada

27 d'octubre 2011.10:36h

Respondre

Miguel, ja veuras que no presentara cap acció legal. Tots els politics diuen lo mateix per para el cop. Despues ja arriben les bofetades.

P

PILAR

VILANOVA DEL CAMI

27 d'octubre 2011.09:27h

Respondre

D’acord amb les declaracions del personatge, només cal el document de la Federació per demostrar que hi ha hagut un deute i que s’ha eixugat recentment per demanar la seva dimissió fulminant... Llegir més per MENTIDER.

m

miguel

vilanova del cami

27 d'octubre 2011.08:00h

Respondre

Fa riure, que intentar pressionar als pares també, en el seu comunicat encara no ha respost a cap dubte o pregunta que se li ha fet. L’ALCALDE LI VA EXIGIR UNA RODA PREMSA AMB PREGUNTES, PUBLICA I... Llegir més AMB DADES, no un comunicat que no diu res: 1. Perque durant 12 anys, no es van registrar els estatuts a la Generalitat i Ajuntament. 2. Perque no es va donar d’alta a HISENDA l’entitat. 3. Perque no disposava de CIF l’entitat. 4. Perque no disponia de compte bancari propi l’entitat. 5. Perque utilitzaba un compte bancari PARTICULAR. 6. Perque durant 12 anys no va fer cap assamblea per presentar comptes i pressupostos. 7. Perque durant anys els nens no tenien cobertura d’assegurança al no pagar les quotes de la federació. 8. Perque es va pagar a la federació el deute historic en el últim moment (potser perque va se descobert). 9. Qui formaba la junta d’aquests club ALEGAL a part de voste. 10. Que carrec de responsabilitat ocupaba el regidor del VA Sr. Ortiz a l’entitat alegal. 11. PERQUE ENCARA NO HA PRESENTAT L’EXTRACTE BANCARI DE LA COMPTE I EL RESULTAT DE L’EQUIP I EL DESTI DELS DINERS. 12. VOSTE SAP QUE NO POT PORTAR NI DENUNCIAR A NINGU ALS TRIBUNALS PERQUE TOTHOM A UTILITZAT LA PARAULA unes pressumptes irregularitats, i perque el Codi Penal Espanyol no li permet a vostè fe aquesta acció com exemple tenim EL CAS CAMPEON on el MINISTRE BLANCO no pot querellar-se contra els que li acusen de PRESSUMPTE (negociacions, comisions, etc). Es precissament el qui acusa d’uns possibles fets (els pares) els que han de denunciar per demostrar les pressumptes acusacions. 12. SEMBLA MENTIDA QUE QUANT FA ANYS VA INTENTAR ESTUDIAR DRET A BARCELONA AQUESTA LLIÇO NO LA DONES, potser perque és d’últim any i voste no va passar ni del principi, per això nomès és DIRECTOR DE PROYECTOS com deia al seu programa electoral, PERO DE QUIN PROYECTO DEL MUNICIPAL O DEL BASQUET.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.