TORNAR

Igualada reconeix els establiments d'oci nocturn que fomenten els hàbits saludables

El Teatre Municipal l’Ateneu, escenari de la presentació de la campanya ’Jo sóc la festa!’

societat
Divendres, 27 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les administracions i els propietaris de diversos locals d'oci nocturn d'Igualada signaven aquest passat dimecres el Compromís Nits Q i es lliuraven els distintius 'Q de Festa' a tres establiments que compleixen certs requisits. El document inclou una sèrie de mesures que s'implementaran en aquests i altres establiments per millorar els hàbits saludables de la població i els usuaris. 

El vespre del dimecres 25, el Teatre Municipal l'Ateneu va acollir l'acte de presentació de la iniciativa Nits Q Igualada. El projecte neix de la mà de la subdirecció general de Drogodependències i l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu posar en comú els diferents agents implicats en l'oci nocturn per a fer d'aquest un espai més segur, atractiu i saludable per a tothom.

Fotografia de família de tots els agents implicats, a l'escenari de l'AteneuA la sala hi eren el tinent d'alcalde d'Entorn Comunitari, Fermí Capdevila, del subdirector general de Drogodependències del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Joan Colom, i de diferents actors que juguen un paper rellevant i protagonista en aquest àmbit a la ciutat. Des de diversos establiments d'oci a diferents col·lectius i associacions, passant pels cossos de seguretat i els recursos sanitaris o educatius, entre altres. Durant l'acte es va signar el Document de Compromís Plataforma Nits Q Igualada, per part de totes les entitats que conformen la taula de participació ciutadana, que recull un seguit de propòsits comuns encaminats a fomentar aquests hàbits saludables.

En el marc de l'acte, amb la presència també de la ciutadania, es va fer l'estrena de la campanya 'Jo sóc la festa', impulsada per la regidoria municipal d'Entorn Comunitari, i que
persegueix precisament difondre la importància d'aquests hàbits entre els més joves a la capital de l'Anoia. La trobada acabava amb el lliurament dels distintius 'Q de festa!' als locals d'oci nocturn que ja compleixen determinats requeriments en pro d'aquest oci nocturn més saludable –La Sala, L'Acústic i el Sokko– i una foto de família amb tots els participants.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.