TORNAR
PUBLICITAT

El Campus d'Igualada tindrà curs d'administració i direcció d'empreses el 2020-2021, amb 40 places

La UdL espera que en un quinquenni se superi el miler d’alumnes

societat
Dimecres, 15 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta tarda de dimarts es presentava el nou grau que s'impartirà al Campus Universitari d'Igualada. En el marc dels estudis que desplega la UdL, Igualada oferirà estudis d'Administració i Direcció d'Empreses, amb un alt percentatge de les classes en anglès. Els projectes d'ampliació universitària continuen a Igualada i la UdL veu en aquesta seu una oportunitat estratègica de creixement. 

PUBLICITAT

Igualada estrenarà el 2020-2021 el nou grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), uns estudis que s'impartiran en bona part en anglès.
Donarà el tret de sortida amb 40 places disponibles. Amb el desplegament d'aquests estudis al campus igualadí, s'incorpora al centre la Facultat de
Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida, que se sumarà a la oferta ja existent al Campus de la UdL a Igualada que ofereixen l'Escola Politècnica Superior de la UdL i la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.

Segons el vicerector de docència de la Universitat de Lleida, Francisco García, el  grau en Administració i Direcció d'Empreses tindrà una preinscripció diferenciada, el que significa que els estudiants podran escollir si cursar-lo a Lleida o a Igualada. García apunta que el nou grau "tindrà un nombre significatiu d'assignatures en anglès". La presentació del nou grau en ADE comptava amb la presència de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.

En paraules de la consellera "som creients i practicants del reequilibri territorial pel que fa al mapa de generació de coneixement a Catalunya" i que "avui demostrem que tenim la voluntat d'ampliar i consolidar l'oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL". Chacón remarca que "parlem de
l'aposta de les ciutats per la generació de coneixement, atraure i retenir el talent i donar sortida a les demandes del teixit empresarial de la comarca".

Per la seva banda, el batlle igualadí, Marc Castells, destaca la nova aposta de la Universitat de Lleida per "potenciar i ampliar l'oferta d'estudis públics al seu Campus Universitari a Igualada" i "ser fidel al doble objectiu que s'ha marcat sempre: dotar els i les joves de les millors eines per a obrir-se pas en el mercat laboral actual i, al mateix temps, posar a l'abast de les empreses del territori nous professionals, perfectament preparats, que els podran aportar en un futur proper els millors coneixements i les ajudaran a ser més competitives".

Eduard Cristóbal, degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET), afirma que "s'assumeix el repte tirar endavant el grau en ADE a Igualada amb la voluntat l'implementar tot el background de la facultat al Campus. Són estudis molta demanda i una titulació que respon a les necessitats del teixit empresarial del territori". Ferran Badia, delegat entrant del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, remarca "és un projecte estratègic per la Universitat de Lleida i per la ciutat d'Igualada i el seu entorn". Esperen que en quatre o cinc anys se superi els 1.000 alumnes.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.