TORNAR

Llista d’espera al Centre de Noves Oportunitats de Capellades

L’espai, adreçat a joves de 16 a 24 anys, ha cobert totes les places un mes després de la seva posada en marxa

societat
Dilluns, 8 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Centre de Noves Oportunitats que va obrir a Capellades a principis d’octubre ja ha cobert les places disponibles i ha obert la llista d’espera. Es tracta d’un programa, adscrit a la Xarxa Transició Escola Treball (TET) de l’Anoia Sud, adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys, indiferentment de si han acreditat o no l’Educació Secundària Obligatòria.

El programa té tres itineraris: formatiu (per conèixer quins itineraris educatius o laborals volen els joves), competencial (sobre autoconeixement, valors, comportament i cohesió social) i laboral (amb pràctiques professionals i inserció).

Individualment, cada jove rep l’acompanyament d’un tutor que determina les seves potencialitats per guiar-lo per estudiar o fer pràctiques dins el món laboral. Col·lectivament, i en paral·lel, el grup de joves rep una formació transversal per la recerca activa de feina: afrontar entrevistes laborals, preparar currículum, competències digitals, idiomes, teòrica del carnet de conduir i d’altres.

El Centre de Noves Oportunitats de Capellades gestionat per l’empresa bagenca Ampans, forma part d’un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya subvencionat pel Fons Social Europeu, i no té cap cost per a l’alumnat. Per a més informació, es poden posar en contacte amb el responsable de la formació, Pau Santacana, al telèfon 618 67 43 98.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.