TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

Òdena consulta als veïns com fer la remodelació de l'antiga carretera de Manresa al seu pas pel poble

Aquest dissabte 10 de novembre

societat
Divendres, 9 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament d'Òdena ha convocat una reunió oberta a tots els veïns i veïnes del municipi per a conèixer com els agradaria que fos el tram de la carretera de Manresa (c-37z) al seu pas pel nucli del poble. La trobada es farà aquest cap de setmana.
PUBLICITAT

Tram actual de la carretera c-37z, al seu pas per Òdena

Simulació d'una de les maneres com podria ser el futur passeig

Un procés participatiu decidirà com ha de ser la remodelació de la carretera de Manresa al seu pas per Òdena.

L'Ajuntament ha convocat una reunió oberta a tots els veïns i veïnes del municipi per a conèixer com els agradaria que fos aquest tram de la carretera c-37z al seu pas pel nucli del poble.

La voluntat es conèixer les necessitats dels odenencs en relació aquest espai per tal de redactar el projecte de l'obra.

Aquesta actuació urbanística s'emmarca en la Llei de Barris, quan al 2008 la Generalitat de Catalunya va atorgar al municipi d'Òdena l'ajut per a dur a terme les accions del projecte redactat entre l'ajuntament i la població per millorar el nucli del municipi.

Convocatòria

Dissabte 10 de novembre a les 10.00 h a l’escola Castell d’Òdena, està oberta a totes aquelles persones que hi vulguin participar i s’anima a tothom ja que quanta més participació i diversitat de la mostra, en quant a edat, gènere, interessos, experiències... més representatiu serà el resultat.

PUBLICITAT

1 Comentaris

P

PETIT PAGES

ODENA

13 de novembre 2012.13:15h

Respondre

PRIMER LO ANTIC.

L’ Ajuntament vol remodelar la carretera coneguda con (C37Z) al seu pas per dintre del nucli d’ Òdena.

Crec que es inoportu fer aquesta remodelació quant al cas antic de... Llegir més la població hi han carrers dignes del tercer mon.

La pasasada remodelación de carrer o plaçes dintre la llei de barris portada a terme pel govern socialista crec que fou un CERO PATATERO.

Yo li demanaria al govern de CiU i esquerra primer rentar la cara a altres llocs del municipi i no volguem fer una avinguda molt maca de cara als forans. La gent del poble necessita arreglar algún desgavell i posar al dia altres que no tenen res ha veure amb l’ época que vivim.

Ara sembla que CiU esta interessada en fer consultas als Òdenencs sobre els projectes municipals, quisap si per dir de que vol fer alguna cosa, peró després dira de que no te diners per portar-ho a terme i que estem en crissi.

Senyors alcaldes, primer arreclem les coses antigues del poble, els carrers, les vorabies, pals electrics de les aceres etc, etc.

No volguem rentar la cara a la carretera i deixem els altres carrers amb la cara bruta. Gràcies.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.